Tema düzenleyici

HABAŞ Otomobil ve Ticari Araçlar

Konu sahibi
HABAŞ, 1 Milyar Avro Yatırımla Otomobil ve Ticari Araç Üretimine Başlıyor!

1000002869

Honda’nın eski fabrikasını satın alarak binek otomobil ve ticari araç üretimi için büyük bir yatırım planlayan Habaş, Hibrit, plug-in hibrit ve benzinli versiyonlarda Sedan ve crossover olmak üzere iki model üretecek. olacak.

Yatırım Detayları:

2025’in başında seri üretime geçilecek!
İzmir ve Manisa’daki fabrikalar tam kapasiteyle çalışacak! Ticari araçlarla birlikte toplam 1 milyar avroluk yatırım planlanıyor!

Yatırımın Kapsamı:

Honda fabrikasında üretim kapasitesi 75 bin araca çıkarılacak! Manisa’da hafif ticari araç üretimi için yıllık 20 bin kapasiteli fabrika devrede olacak.

HABAŞ, otomobil dünyasında yenilikçi çözümler ve güçlü yatırımlarla Türkiye’yi otomotiv sektöründe bir adım ileri taşımayı hedefliyor!

Bu aracın sonu tcv,tezeller gibi olacak karşısındaki rakipler çok güçlü
Aktif olarak 10 sipariş var, ek olarak 20 arac içinde görüşmeler devam ediyor

HABAŞ, geçmişteki karoserici firmaların aksine halihazırda çelik üreten bir firma olduğu için aracın en azından karoserisinin sağlam olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanda müşteri geribildirimleriyle aracı geliştirirler.
Hocam logo çok kötü durmuş ama ya ben tasarımı beğendim kötü değil ama o logo nedir bu arada aracın teknik özellikleri ne bilginiz var mı?

Hocam logo çok kötü durmuş ama ya ben tasarımı beğendim kötü değil ama o logo nedir bu arada aracın teknik özellikleri ne bilginiz var mı?
Aracın motoru ve şanzımanı 2024 sonrası Conecto ile aynı. 300 beygirlik Mercedes OM 936LA motor ve ZF Ecolife 2 şanzıman. Diferansiyel de aynı şekilde tüm güncel alçak tabanlı araçlarda bulunan ZF AV 133. Ama diferansiyel oranı seçimi farklı olduğundan ses Conecto'dan farklı olacaktır.

Geri