logo gerçekten göz kanatıyor.İnşallah böyle göz kanatan tasarım ve logolarla devam etmezler.
İç dış detaylı çekimleri ise kaydırmalı;
Toplama oyuncu bilgisayarı gibi olmuş.
Dolar olmuş 44 lira toplanır bu zamanda otobüsToplama oyuncu bilgisayarı gibi olmuş.
Avrupa'ya gelirse muhtemelen Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri veya Çatalca bölgesine gelir. Deneme şansım olabilir büyük ihtimalle.Toplama oyuncu bilgisayarı gibi olmuş.
BMC'den daha beterUmarım sağlam çıkar. Sonra TVC Karat ve Tezeller gibi olmasın da sonu. Tasarım zaten malum.
diyarbakıra da gelir belki öhoyeBMC'den daha beter
gelirse vazgeçip izmir öhoya gider inşallahdiyarbakıra da gelir belki öhoye
Gelsin benim işime yaramaz Çiğli Menemen ulukent Egekent tayfanın işine yarar eshotta istemem amagelirse vazgeçip izmir öhoya gider inşallah
Hocam logo çok kötü durmuş ama ya ben tasarımı beğendim kötü değil ama o logo nedir bu arada aracın teknik özellikleri ne bilginiz var mı?HABAŞ, geçmişteki karoserici firmaların aksine halihazırda çelik üreten bir firma olduğu için aracın en azından karoserisinin sağlam olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanda müşteri geribildirimleriyle aracı geliştirirler.
Aracın motoru ve şanzımanı 2024 sonrası Conecto ile aynı. 300 beygirlik Mercedes OM 936LA motor ve ZF Ecolife 2 şanzıman. Diferansiyel de aynı şekilde tüm güncel alçak tabanlı araçlarda bulunan ZF AV 133. Ama diferansiyel oranı seçimi farklı olduğundan ses Conecto'dan farklı olacaktır.Hocam logo çok kötü durmuş ama ya ben tasarımı beğendim kötü değil ama o logo nedir bu arada aracın teknik özellikleri ne bilginiz var mı?
Tabelası daha sonra değişecekse İETT'deki Procity TR'ler ve Karsan'ların tabelasından mı olacak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.