Ama beyaz tabela yakışmış.
Tabelasında sorun yok niye değişsin ki ?Tabelası daha sonra değişecekse İETT'deki Procity TR'ler ve Karsan'ların tabelasından mı olacak?
Kodlama hatası var gibi. Beyaz tabela genelde hata sonucu çıkıyor. Şu an cidden çok kötü duruyor. Yakında klâsik ÖHO turuncusuna belki dönebilirTabelasında sorun yok niye değişsin ki ?
Sadece renk değil simetri açısından da kötü duruyor bence. Hat numarası tam ortalanmamış yolcu olsam zor okurdum.Kodlama hatası var gibi. Beyaz tabela genelde hata sonucu çıkıyor. Şu an cidden çok kötü duruyor. Yakında klâsik ÖHO turuncusuna belki dönebilir
polaris zaten tabela sanıyorum, kodlaması bulunursa çok güzel olacaktırSadece renk değil simetri açısından da kötü duruyor bence. Hat numarası tam ortalanmamış yolcu olsam zor okurdum.
Bence bir ihtimal renkli Polaris tabela yakışabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 105533
Tamamen yazılımsal. ESHOT'taki 2021 Otokar ve İETT'deki Procity TR/Karsan/Akialardaki tabeladan var. ESHOT'ta da nadiren tabelası böyle olan bir Kent görebilirsiniz. İzmir Ulaşım Başkenti adlı Facebook sayfasına ait bir fotoğrafta aynı durumda bir Kent var. Linkte çıkmıyorsa Google'da 35 ATR 682 olarak aratıp bulabilirsiniz.Sadece renk değil simetri açısından da kötü duruyor bence. Hat numarası tam ortalanmamış yolcu olsam zor okurdum.
Bence bir ihtimal renkli Polaris tabela yakışabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 105533
İhalelere katılırlarsa neden olmasınİett filosunda görür müyüz
mercedes direksiyonlu bmc diyorum hocam bi garipİç dış detaylı çekimleri ise kaydırmalı;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.