Tema düzenleyici

Galatasaray 🟠🔴

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15 dakika oynadığı içindir lang kadar süre aldığı zaman daha iyi yorumlarız ama her 2 oyuncuyu da çok beğendim ben lang oynar aldığımız iyi oldu . Barış kadar hızlı ve güçlü oyuncu şu an ligte yok.

Svanberg ve Renato Sam-Na Nhaga için anlaşma tamam. Yönetim fırsat transferi için 1 gün daha bekleyecek. Yusuf için de sözleşme feshi gündemde.

Galatasaray Monaco'ya Denis Zakaria için resmi teklif yaptı fakat Monaco astronomik bedel dışında oyuncuyu vermek istemiyor
Galatasaray transferi kapattı. Oulai'ye teklif yapıldı bekleniyor. Sara formunu yükseltti diye. Fenerbahçe Kante'yi alamadı diye. Fenerbahçe Lookman'ı alamadı diye. Galatasaray vites düşürdü.

Bu bilgiler boş beleş birinden değil😃

Galatasaray transferi kapattı. Oulai'ye yeklif yapıldı bekleniyor. Sara formunu yükseltti diye. Fenerbahçe Kante'yi alamadı diye. Fenerbahçe Lookman'ı alamadı diye. Galatasaray vites düşürdü.

Bu bilgiler boş beleş birinden değil😃
Tek ölçek fener olmamalı ama.

GS'nin Şampiyonlar Ligi var. Juventus var, turu geçerse devamı var. Bence kadrosunu güçlendirmeli. Yedeği yok takımın

Tek ölçek fener olmamalı ama.

GS'nin Şampiyonlar Ligi var. Juventus var, turu geçerse devamı var. Bence kadrosunu güçlendirmeli. Yedeği yok takımın
Ligde Fenerbahçe rakibin.
Şampiyonlar liginde de Juventus belki geçilir. Büyük hedef olduğunu sanmıyorum. Sanchez ve Apo dışında stoper yok. Singo yarım adam.

Stoper almayıp, 6 kanat oyuncusu varken Oulai zorlayıp stoper almamak saçmalık.

Geri