O paralara gerek yok. 20 yaşında değil.Pape Gueye transferi ise olmayacak gibi duruyor Villarreal oyuncu için 40 milyon Euro bonservis istiyor oyuncu da yıllık 8 milyon Euro istiyor Galatasaray böyle bir bütçe harcamaz diye düşünüyorum
O paralara gerek yok. 20 yaşında değil.Pape Gueye transferi ise olmayacak gibi duruyor Villarreal oyuncu için 40 milyon Euro bonservis istiyor oyuncu da yıllık 8 milyon Euro istiyor Galatasaray böyle bir bütçe harcamaz diye düşünüyorum
Juventus'u geçtikten sonra Liverpool olasıOyuncuların isimlerine bakarsak görmemiz lazım. Ama birde oynanan oyuna bakarsak ihtimal vermiyorum.
Avrupada yenmiştik ama o zaman ki kadro ile şimdi ki kadro farklı bakalımyani Tottenham’ı da geçeriz diyorsunuz
Bir yere satılır benceİcardi nereye gitsin
Angel Gomes ile ilgileniyordu GalatasarayIcardi'ye Juventus habereri çıkmış . Bu yaştaki adama para verilirse satılabilir . Ama transfer bitmeden yerine forvet gerekecektir
Translated from Italian
La
@juventusfc
, who have not yet received any openings for Kolo Muani, are making an attempt for Mauro Icardi from
@GalatasaraySK
@SkySport
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.