Gerekirse City tarihi farka götürseydi maçı,keşke şu Sane zorlamasaydı kendini.En azından yeri Lang veya Asprilla ile doldurulabilecekYıldız futbolcu Sane sezonu kapattı.
Ayak bileği dış yan bağları yırtıldı.
Ne demek kapattıYıldız futbolcu Sane sezonu kapattı.
Yıldız futbolcu Sane sezonu kapattı.
Şampiyonlar liginden gelen para bu adama gider gerek yok bence.Pape Gueye transferi ise olmayacak gibi duruyor Villarreal oyuncu için 40 milyon Euro bonservis istiyor oyuncu da yıllık 8 milyon Euro istiyor Galatasaray böyle bir bütçe harcamaz diye düşünüyorum
Kapıyı 40’tan açtılar yani Senegal’i şampiyon yaptı,mevkisinde kilit oyuncuPape Gueye transferi ise olmayacak gibi duruyor Villarreal oyuncu için 40 milyon Euro bonservis istiyor oyuncu da yıllık 8 milyon Euro istiyor Galatasaray böyle bir bütçe harcamaz diye düşünüyorum
Villarreal 35.olduKapıyı 40’tan açtılar yani Senegal’i şampiyon yaptı,mevkisinde kilit oyuncu
İmkanı çok vermiyorum.Villareal ilk 24’e giremediyse oyuncu belki Avrupa için gelir
Adamlar Juve ile berabere kalınca en azından 24.falan olur diye düşündüm lan iddianız yok niye buradasınızVillarreal 35.oldu
yani Tottenham’ı da geçeriz diyorsunuzMaksimum çeyrek final görebiliriz o da zor bir ihtimal
İcardi nereye gitsinGalatasaray Marsilya forması giyen Angel Gomes'in şartlarını sormuş şahsen ben gelmesini isterim yedek forvet olarak icardi yerine alınabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.