Çalıştırıp İETT Binasına atacağımbatarya Çalışmaya devam ettiğinde Canlı bomba, her an infılak edebilir...
Çalıştırıp İETT Binasına atacağımbatarya Çalışmaya devam ettiğinde Canlı bomba, her an infılak edebilir...
Topkapı Garajı'na da biraz atalımÇalıştırıp İETT Binasına atacağım
Aİ maalesef buydu detay.Normalde insanlar vardı sildirttim.Fotoğrafın hiç bir yerini bozma dedim yine bozdu ama o kadar abartı değil.Ben de atayım dedim.
Ben insanlarla atıyorum. Bana sıkıntı gelmiyor yüzlerini sansürledikten sonraAİ maalesef buydu detay.Normalde insanlar vardı sildirttim.Fotoğrafın hiç bir yerini bozma dedim yine bozdu ama o kadar abartı değil.Ben de atayım dedim.
Orijinali :
Ekli dosyayı görüntüle 105412
Benim çektiğim bir tanesinde adama gölge vuruyordu ve esmerdi diye sansüre bile gerek kalmamıştıBen insanlarla atıyorum. Bana sıkıntı gelmiyor yüzlerini sansürledikten sonra
Şöyle bir fotoğrafı çekerken neye dikkat etmem gerekiyor?Ekli dosyayı görüntüle 105083
Merhabalar, sizlere küçük bir sorum olacaktı. Siz olsanız bu fotoğrafı nasıl düzenlerdiniz?
-------------------------
Aşağıdaki ise benim düzenleme şeklim, fikrinizi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 105087
°SGA55°
Bize verin ben çalıştırıp Mersinli garaja Atıcam.Çalıştırıp İETT Binasına atacağım
siyah beyaz yakışırdı gibime geliyor. Çekim güzel olmuş bu aradaEkli dosyayı görüntüle 105083
Merhabalar, sizlere küçük bir sorum olacaktı. Siz olsanız bu fotoğrafı nasıl düzenlerdiniz?
-------------------------
Aşağıdaki ise benim düzenleme şeklim, fikrinizi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 105087
°SGA55°
Vallahi eline sağlık çok güzel ve net bir kare@Ömer arda köseoğlu hocam fotoğraf puanlaya puanlaya bi hallerde geldi imdadına yetişelim
Bu seferde benden gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 104673
Keşke imkan olsa da Ara güler gibi filimli leica ile çekebilsek muazzam olurdu
Güzel bence retro efekt ekleyip paylaşsam burda sıkıntı olur mu hocam?
efekt demişken VHS efekti için foruma bir tavsiyem olsun NTSC-RSGüzel bence retro efekt ekleyip paylaşsam burda sıkıntı olur mu hocam?
Beğenmenize sevindim. ☆><☆Güzel bence retro efekt ekleyip paylaşsam burda sıkıntı olur mu hocam?
Siyah beyaz her hangi bir kamera da iş görür. Siyah beyaz çeken dijital kameralar da var (filtre olarak değil direkt içinde ekipmanı oluyor. Nikon Z5 gibi)Keşke imkan olsa da Ara güler gibi filimli leica ile çekebilsek muazzam olurdu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.