Öteki solarisin çekimi araç içinden başka aracı çekmemdi.Benim bindiğim aracın arka camı baya pisti.solarisin net olanı hariç pek iyi diyemem
Ötekinlerde de Doruk 220LE’nin olduğunda silmeyi bile düşündüm.
Öteki solarisin çekimi araç içinden başka aracı çekmemdi.Benim bindiğim aracın arka camı baya pisti.solarisin net olanı hariç pek iyi diyemem
Bu baya iyi 10/10@Ömer arda köseoğlu hocam fotoğraf puanlaya puanlaya bi hallerde geldi imdadına yetişelim
Bu seferde benden gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 104673
Otobüs fazla kenarda kalmışBuda gayet güzel çekmişim kapalı havada Ekli dosyayı görüntüle 104677
insan yüzü çıkıyor diye kırptım o yüzden.Otobüs fazla kenarda kalmış
İnsan suratlarını karalamanız daha iyi olacaktır. Böyle kompozisyonu bozduğunu düşünüyoruminsan yüzü çıkıyor diye kırptım o yüzden.
Kalite yerlerde
Ben çevreden ziyade araca odaklamayı tercih ediyorum. Ben olsam böyle kırpardım
Ben de çoğunlukla öyle yapıyordum ama ambiyans bozuluyorBen çevreden ziyade araca odaklamayı tercih ediyorum. Ben olsam böyle kırpardım
Ekli dosyayı görüntüle 104745
Çevreyi fazla kırpmışsınız benceBen çevreden ziyade araca odaklamayı tercih ediyorum. Ben olsam böyle kırpardım
Ekli dosyayı görüntüle 104745

dayıyı niye sansürlemedin. @Atabey
clio'cu seni dava edebilir kişiden izin almayıp arabasını çekmişsin. yüzü çekmişsinŞöyle de değişik bir denemem varmışEkli dosyayı görüntüle 104751
Rime Adamın yüzü bile gözükmüyor plaka gözükmüyor birşey gözükmüyor kalite yerlerde tabi ama neyseclio'cu seni dava edebilir kişiden izin almayıp arabasını çekmişsin. yüzü çekmişsin
kimse uğraşmaz 5 kuruş içinclio'cu seni dava edebilir kişiden izin almayıp arabasını çekmişsin. yüzü çekmişsin
Zemin gereksiz fazla gözüküyor ve odağın otobüsten çıkmasına sebep oluyor. Hava (üst) biraz uzatabilir ama alt zeminin uzatılması bence fotoğrafı bozuyorÇevreyi fazla kırpmışsınız benceEkli dosyayı görüntüle 104748
Bence böyle güzel oldu
Şöyle de olabilirEkli dosyayı görüntüle 104749
valla uğraşanlar var ondan dedim.kimse uğraşmaz 5 kuruş için
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.