Mahkemeye yapay zekayla oynanmış fotoğrafla çıkarsanız işiniz yaş. Bumerang gibi dönebilir oklar üzerinizeAI Gördü ama?
Alacağı potansiyel para avukat parasını asla amorti edemezvalla uğraşanlar var ondan dedim.
Mahkemeye yapay zekayla oynanmış fotoğrafla çıkarsanız işiniz yaş. Bumerang gibi dönebilir oklar üzerinizeAI Gördü ama?
Alacağı potansiyel para avukat parasını asla amorti edemezvalla uğraşanlar var ondan dedim.
adam sırf uğraşmak için donuna kadar alabilir.Mahkemeye yapay zekayla oynanmış fotoğrafla çıkarsanız işiniz yaş. Bumerang gibi dönebilir oklar üzerinize
Alacağı potansiyel para avukat parasını asla amorti edemez
hukuk jet hızında işlemiyor. fotoğraf da o kadar detaylı değil.adam sırf uğraşmak için donuna kadar alabilir.
üste kırpma
Süreyya Hanımın muhteşem değişimiBunun gibi mi Ekli dosyayı görüntüle 104793
Bosch tabelası ile dershanenin reklamı gitti arkadan o kadar yani daha ne yapamSüreyya Hanımın muhteşem değişimi
Bu tarz eski Samsung makinelerin bataryaları biraz sıkıntılı oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 104833Ekli dosyayı görüntüle 104835Ekli dosyayı görüntüle 104836
Herkese iyi akşamlar evde ben ile aynı yaşta olan kamera var bazenleri babam çıkıp çekim yapardı ama bir 4 5 yıldur yapmıyor şarjı doldurmak bataryayı çıkarmaya çalıştım ama olmadı bu modeli bilen ya da konu hakkında fikir sahibi olan var mı
Evet kullanım kılavuzunu inceledim ama o mavi pim yerinden oynamıyor kamera için okul açıldığında bölüm hocalarıma soracağımBu tarz eski Samsung makinelerin bataryaları biraz sıkıntılı oluyor.
Hafıza kartının olduğu kompartmanda pil için kiilit olması lazım, ona basar iseniz pili çıkartabilmeniz lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 104855
Ek olarak Türkçe Kullanım klavuzunu yükledim, inceleyebilirsiniz.
Kamerayı güvenli bir yere koymanızı şiddetle tavsiye ederim, pim sıkıştı ise pilin şişmiş olma ihtimali bulunuyor.Evet kullanım kılavuzunu inceledim ama o mavi pim yerinden oynamıyor kamera için okul açıldığında bölüm hocalarıma soracağım
Pil şiştiyse çıkardığınızda atık pil kutularına atın @Karatas10 , bim’de ve bilgisayarcılarda bulunuyorKamerayı güvenli bir yere koymanızı şiddetle tavsiye ederim, pim sıkıştı ise pilin şişmiş olma ihtimali bulunuyor.
pili atık pil kutusuna atın. eminönünde doğubankta kesin vardır. aradığınızı doğubankta bulamazsanız garın oradaki mehmet efendinin arkasında bulunan hayyam çarşısına da bakabilrisniz.Ekli dosyayı görüntüle 104966Ekli dosyayı görüntüle 104967
Bataryayı çıkardık batarya için doğubanktan almayı düşünüyoruz
Teşekkür ederimpili atık pil kutusuna atın. eminönünde doğubankta kesin vardır. aradığınızı doğubankta bulamazsanız garın oradaki mehmet efendinin arkasında bulunan hayyam çarşısına da bakabilrisniz.
bilmiyorum hayyam çarşısında kesin vardır@marmaray bağımlısı Hocam tamir ettirmek için nereye götürebilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.