Tema düzenleyici

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

31C2DED5-994B-4BB4-BBEB-FB42AFBE5C62.jpeg
@marmaray bağımlısı bunda kırpma yapılmalı mı sizce, ve nereye

IMG_2388.jpeg
IMG_2389.jpeg
IMG_2390.jpeg

Herkese iyi akşamlar evde ben ile aynı yaşta olan kamera var bazenleri babam çıkıp çekim yapardı ama bir 4 5 yıldur yapmıyor şarjı doldurmak bataryayı çıkarmaya çalıştım ama olmadı bu modeli bilen ya da konu hakkında fikir sahibi olan var mı

Ekli dosyayı görüntüle 104833Ekli dosyayı görüntüle 104835Ekli dosyayı görüntüle 104836
Herkese iyi akşamlar evde ben ile aynı yaşta olan kamera var bazenleri babam çıkıp çekim yapardı ama bir 4 5 yıldur yapmıyor şarjı doldurmak bataryayı çıkarmaya çalıştım ama olmadı bu modeli bilen ya da konu hakkında fikir sahibi olan var mı
Bu tarz eski Samsung makinelerin bataryaları biraz sıkıntılı oluyor.
Hafıza kartının olduğu kompartmanda pil için kiilit olması lazım, ona basar iseniz pili çıkartabilmeniz lazım.
1769637193341.png

Ek olarak Türkçe Kullanım klavuzunu yükledim, inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Bu tarz eski Samsung makinelerin bataryaları biraz sıkıntılı oluyor.
Hafıza kartının olduğu kompartmanda pil için kiilit olması lazım, ona basar iseniz pili çıkartabilmeniz lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 104855
Ek olarak Türkçe Kullanım klavuzunu yükledim, inceleyebilirsiniz.
Evet kullanım kılavuzunu inceledim ama o mavi pim yerinden oynamıyor kamera için okul açıldığında bölüm hocalarıma soracağım

Evet kullanım kılavuzunu inceledim ama o mavi pim yerinden oynamıyor kamera için okul açıldığında bölüm hocalarıma soracağım
Kamerayı güvenli bir yere koymanızı şiddetle tavsiye ederim, pim sıkıştı ise pilin şişmiş olma ihtimali bulunuyor.

Geri