Tema düzenleyici

Raylı Sistemlere Ne Kadar Yakınsınız?

Evet 2. Konum Feyzullah Mahallesi'nde. Üniversite okurken 1 sene boyunca öğrenci evinde kalmıştım. İstanbul'da kaldığım yerler arasında en güzel yer Feyzullah Mahallesi idi.

Aynen :D. Kanuni Sultan Süleyman F Tipi Cezaevi.
Bir KSS mağduru daha tanıyacağımı hiç bilmiyordum. :D

Bu kadar kötü mü cidden? MK19 ile önünden çok geçtim dıştan yapısı güzel duruyordu
Hocam yurt aslında güzel ancak konum olarak berbat bir yerde. Bundan dolayı ne avantajı varsa sıfırlanıyor gibi düşünün.
Bir de eğer iç odalarda kalıyorsanız, telefonunuz çekmiyor.

@Rick Grimes Hocam, bu arada MK19 ile Ayazma Sitesine gitme nedeninizi merak ettim.

Konu sahibi
Hocam yurt aslında güzel ancak konum olarak berbat bir yerde. Bundan dolayı ne avantajı varsa sıfırlanıyor gibi düşünün.
Yengemin yeğeni de İTÜ'de okurken 2021-2025 arası o yurtta kalmıştı ve ulaşım olarak zorluk çektim demişti hatta yurttan okula 4 vesayit gitmiş M9+M3+M7+M2 olarak.

İstanbul'da kaldığım yerler arasında en güzel yer Feyzullah Mahallesi idi.
Evet Feyzullah Mahallesi öyledir. Şu an ise Feyzullah Mahallesinde oturacağımız ev kentsel dönüşüme gidecek gibi bu hafta belli olacak eğer kesin kentsel dönüşüm olursa uygun fiyata yeni binada oturmak için babam Fındıklı Mahallesine taşınalım diyor o zaman 1-1.5 yıl boyunca çok arayacağım şu an yaşadığım Feyzullah Mahallesini.

3. Konum da benim daire sanırım
3. konum başka bir KYK. Tuzla Piri Reis Öğrenci Yurdu. 2023 - 2024 eğitim-öğretim döneminin başında karma yurt olarak açılmadan önce inşaatında çalışmıştım. 8 - 10 - 12 kişilik koğuşlarının mobilyaları bizzat benim ellerimden geçti. Odalarından birinde birkaç ay boyunca misafir oldum. Sonradan öğrendiğim kadarıyla şu an tamamen kız yurdu olmuş.

Yengemin yeğeni de İTÜ'de okurken 2021-2025 arası o yurtta kalmıştı ve ulaşım olarak zorluk çektim demişti hatta yurttan okula 4 vesayit gitmiş M9+M3+M7+M2 olarak.

Evet Feyzullah Mahallesi öyledir. Şu an ise Feyzullah Mahallesinde oturacağımız ev kentsel dönüşüme gidecek gibi bu hafta belli olacak eğer kesin kentsel dönüşüm olursa uygun fiyata yeni binada oturmak için babam Fındıklı Mahallesine taşınalım diyor o zaman 1-1.5 yıl boyunca çok arayacağım şu an yaşadığım Feyzullah Mahallesini.

Ahmet bey 4 değil 5 vasıta var. M9 Ziya Gökalp İstasyonu'na ulaşmak için MK19 veya GSB'nin Ring Servisi'ne binmek gerekiyor. Trafiğin olmadığı zamanlarda M2 + 146T yaparak 2 vasıtaya düşmek mümkün ama bu seçeneği kullanmak genellikle trafiğe denk geldiğim için pek nasip olmamıştı.

Bu arada yeni binanıza inşallah tez zamanda kavuşursunuz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

@Rick Grimes Hocam, bu arada MK19 ile Ayazma Sitesine gitme nedeninizi merak ettim.
MK19 kalkış durağına gelmeden Tem Yolu Durağı 2 var. O durağa da gelmeden küçük bir otobüs park alanı olan arazi var. Gitaş'a ait. Oradaki araçlar için gittiğimde Tem Yolu 2 durağından Tem Yolu durağına yürümeye üşendiğim zamanlar MK19'a binip onunla gidiyordum. Çok huzur verici bir hat bence

3. konum başka bir KYK. Tuzla Piri Reis Öğrenci Yurdu. 2023 - 2024 eğitim-öğretim döneminin başında karma yurt olarak açılmadan önce inşaatında çalışmıştım. 8 - 10 - 12 kişilik koğuşlarının mobilyaları bizzat benim ellerimden geçti. Odalarından birinde birkaç ay boyunca misafir oldum. Sonradan öğrendiğim kadarıyla şu an tamamen kız yurdu olmuş.
8 ila 12 kişilik oda tam bir koğuşmuş hocam 😂 KYK Tuzla Piri Reis Öğrenci Yurdu. C tipi Cezaevi

Hocam bende geçen sene o yurtta kalırken 6 vesai yapıyordum.

MK19/GSB Ring + M9 + M3 + M7 + M11 + 48U
Sabahleyin saatleri denk gelirse de ; 36AY + M11 + 48U ile de oluyordu.
Yeni binanızda en kısa sürede oturabilmeniz dileğiyle hocam. :)

Ahmet bey 4 değil 5 vasıta var. M9 Ziya Gökalp İstasyonu'na ulaşmak için MK19 veya GSB'nin Ring Servisi'ne binmek gerekiyor. Trafiğin olmadığı zamanlarda M2 + 146T yaparak 2 vasıtaya düşmek mümkün ama bu seçeneği kullanmak genellikle trafiğe denk geldiğim için pek nasip olmamıştı.
Hocam, 146T ile Basın Sitesinden, Tem Yolu 2'e 1 saat 45 dk'Da sıkışık sıkışık gitmek gibi bir tramva yaşadıktan sonra o hattı kimseye öneremiyorum. Vasıta değiştirmek yoruyor ancak 146T daha çok yoruyor.

MK19 kalkış durağına gelmeden Tem Yolu Durağı 2 var. O durağa da gelmeden küçük bir otobüs park alanı olan arazi var. Gitaş'a ait. Oradaki araçlar için gittiğimde Tem Yolu 2 durağından Tem Yolu durağına yürümeye üşendiğim zamanlar MK19'a binip onunla gidiyordum. Çok huzur verici bir hat bence
MOİ'ye yürürken oradan geçiyordum ve sürekli otobüs (özellikle eski ve mor ve mavi renkli) görüyordum. Atıl otobüs garajı diye düşünüyordum demek ki değilmiş. Keşke o zamanlarda bu forumu bulmuş olsa idim.
Bu arada Küçükçekmece ile Masko arasındaki köprüden trafik shotları ve heads up shotlar çok güzel oluyor. Haberiniz bulunsun.

Konu sahibi
Ahmet bey 4 değil 5 vasıta var. M9 Ziya Gökalp İstasyonu'na ulaşmak için MK19 veya GSB'nin Ring Servisi'ne binmek gerekiyor.
Kendisi 4 vesayit demişti herhalde GSB'nin Ring Servisini vesayitten saymadığı için 4 vesayit dedi.
Yeni binanızda en kısa sürede oturabilmeniz dileğiyle hocam
Bu arada yeni binanıza inşallah tez zamanda kavuşursunuz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Sağ olun teşekkür ederim.

Geri