Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Bursa Hızlı Tren Projesi

T23 Tüneli Bandırma - Bursa - Yenişehir - Osmaneli Hızlı Tren Projesinin Bandırma - Bursa etabında yer alan ikinci tüneldir. Tünelin doğu girişi Bursa - İzmir Otoyolu Bursa TEKNOSAB OSB Otoyol Bağlantı kavşağı ile Hürriyet Mahallesi arasındadır. Batı girişi ise Bursa - İzmir Otoyolu Oksijen O122...
  2. A

Mersin - Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi Bağlantı Yolu (Turizm Yolu)

Kırmızı güzergahın Adana il sınırları içerisindeki bölümü, Akyatan lagününün güneyinden değil de kuzeyinden geçecek. Lagün ve yakın çevresi "kesinlikle korunacak hassas alan" ilan edilmiş durumda. Bu da yolu doğrudan Karataş ilçe merkezine bağlamayı imkansız hale getiriyor. Söz konusu yol D.815...
  3. 497676296_992222543082268_7027424647758912273_n.jpg

497676296_992222543082268_7027424647758912273_n.jpg

4. A

Mersin - Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi Bağlantı Yolu (Turizm Yolu)

Bu yolun inşası 2018'de başladı ve büyük kısmı 2020 yılında tamamlandı. Geriye kalan 1300 metrelik kısım ve D.400 bağlantı kavşağı ise yıllardır süründürülüyordu. Geçen yazdan beri D.400 bağlantısında hareketlilikler başladı ve D.400 bağlantı yolunun kanal üzerinden geçmesini sağlayacak köprünün...
  5. Ekran görüntüsü 2026-01-28 173428.png

Ekran görüntüsü 2026-01-28 173428.png

6. A

Adana Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları ve Duyurular

Ege Bağatur Farklı Seviyeli Kavşak Projesinde son durum. Kavşağın Nisan ayında trafiğe açılacağı ön görülüyordu. Açılış yaz aylarına sarkabilir.
  7. A

Adana - Yöresel Lezzetler

Aşağıdaki açıklamayı okuyana kadar fotoğraftaki yemeği KYK yurtlarında dağıtılan başka bir yemek zannediyordum. Lavaş ile sarılan Adana dürüme Marmara Bölgesi sınırlarında rastlamıştım fakat susamlı ekmek ile sarılan Adana dürümü ilk kez sizin sayenizde gördüm. Adana'da fiyatların en pahalı...
  8. A

Doğançay Ripajı 2. Kısım Doğançay-Sapanca Arası Demiryolu Projesi

Dün Sapanca'dan geçerken gözlemleme fırsatım oldu. YHT hattının TEM Otoyolu'nu geçmesini sağlayacak alt geçit çalışmaları tamamlanmış.
  9. A

Adana - Merkez Otogar Yenileme Projesi

Adana Merkez Otogarı Yenileme Projesi 2026'nın İlk Yarısında Başlayacak Adana Merkez Otogarı'nın yenilenmesi için 2026 yılının ilk yarısında inşaat ihalesine çıkılması bekleniyor. Mevcut arazisinde bölümler halinde yenilenecek otogarda, önce peronlar inşa edilecek, ardından ana bina yıkılarak...
  10. yeniotogar1.jpg

yeniotogar1.jpg

11. yeniotogar2.jpg

yeniotogar2.jpg

12. A

Adana Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları ve Duyurular

Adana Toros Caddesi Yenileniyor Toros Caddesi, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan önemli bir cazibe merkezidir. Son yıllarda özellikle yeme içme sektöründe ön plana çıkan cadde ülke çapında bir üne sahip olmuştur. Ancak caddede yoğunlaşan işletmeler sebebiyle kaldırım işgalleri ve otopark...
  13. t1.jpg

t1.jpg

14. t2.jpg

t2.jpg

15. t3.jpg

t3.jpg

16. Ekran görüntüsü 2026-01-18 015845.png

Ekran görüntüsü 2026-01-18 015845.png

17. A

Adana - Güney Çevre Yolu Projesi

Adana Şehir Merkezinde bulunan fabrikalar ve sanayi kuruluşları, şehri doğudan batıya kesintisiz kat eden iki ana arterden biri olan D.400 karayolunun çevresinde, şehrin doğu ve batı girişlerinde kümelenmiştir. Söz konusu fabrikalar ve sanayi kuruluşları her geçen yıl büyümekte ve sayıları...
  18. Adana Güney Çevre Yolu.png

Adana Güney Çevre Yolu.png

19. A

Adana - M1 Metro Hattı 2. Etap (Akıncılar - Yeni Adana Stadyumu Uzatması)

Proje 2024 yılından beri yatırım programında. Dış kredi bulunması için 2 yıldır görüşmeler yürütülüyordu. Gazetelerden gelen teyide muhtaç bilgilere göre finans görüşmelerinde sona gelinmiş. Bu sene ilk kazma vurulacakmış. Teyit etmek amacıyla Adana Büyükşehir Belediyesi'ne sordum. Cevap gelirse...
  20. Adana RTS.png

Adana RTS.png

Geri