Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belediye bmc otokar ve temsanın bu zamana kadar ne kadar sorunlar yaşattığını biliyor bu yüzden bu 3 markadan da alım olmayacak
en basit örnek olarak daha alındıktan 1-2 sene sonra yanan otokarlar titremede üstüne olmayan çabuk dökülen temsalar ve sürekli yanan bmcler

bence 300 solo mercedes bozankaya veya karsan 200 körüklü mercedes 30 midibüs isuzu 100 elektrikli bozankaya olur
Yanan BMC? Yananlar olduğu doğru ama kaç tane BMC var düşünüldüğünde büyük bir oran değil bu. Sorun yaşatmayan marka yok ki zaten arayan hepsinde bulur falsosunu... Model bazında değerlendirmek lazım.

belediye bmc otokar ve temsanın bu zamana kadar ne kadar sorunlar yaşattığını biliyor bu yüzden bu 3 markadan da alım olmayacak
en basit örnek olarak daha alındıktan 1-2 sene sonra yanan otokarlar titremede üstüne olmayan çabuk dökülen temsalar ve sürekli yanan bmcler

bence 300 solo mercedes bozankaya veya karsan 200 körüklü mercedes 30 midibüs isuzu 100 elektrikli bozankaya olur
Eshot 2021 Otokarlardan gayet memnun sadece yedek parça problemi vardı ben aşırı şikayet olduğunu sanmıyorum. Ancak Eshotun tek istediği marka solaris. Hareket memurlarıyla konuştuğumda en az arıza yapan solaris diyorlardı. Ama yeni otobüsler muhtemelen Ankara gibi Mercedeslerden oluşur.

Konu sahibi
Eshot 2021 Otokarlardan gayet memnun sadece yedek parça problemi vardı ben aşırı şikayet olduğunu sanmıyorum. Ancak Eshotun tek istediği marka solaris. Hareket memurlarıyla konuştuğumda en az arıza yapan solaris diyorlardı. Ama yeni otobüsler muhtemelen Ankara gibi Mercedeslerden oluşur.
Solarıs gelse havaya uçarım hatta bir solarısa da bir hamle yapsınlar.

Yanan BMC? Yananlar olduğu doğru ama kaç tane BMC var düşünüldüğünde büyük bir oran değil bu. Sorun yaşatmayan marka yok ki zaten arayan hepsinde bulur falsosunu... Model bazında değerlendirmek lazım.
kalan bmclerin hepsi garajlarda yatıyor
doğru düzgün aktif şekilde çalışan bmc görebiliyor musunuz belde dışında?
ben yinede bmcyi pek beğenmiyorum belde güzeldi onun dışı tamamen kazık
2021 modellere lafım yok onlar iyi araçlar
solaris zamanında nasıl alınmıştı ve şuandada alınabilri mi?
O zaman 300 solo 200 körüklü mercedes olacak büyük ihtimalle 30 midibüs zaten Isuzu olcak 100 elektrikli bozankaya
tahminen öyle evet

Bence midibüse Avenue Neo alalım
Sanırım özel üretim gerektiren bir araç. Eshota ters. Eshota boşun da boşu içinde sadece direksiyon gaz fren pedalı şöför koltuğu tutacaktan ibaret bir araç lazım. Şu havalimandaki otobüsler gibi

@enstanya solaris türkiyede üretime başlamadığı müddetçe bir daha gelmez. O zamanlar %51 yerli şartı yoktu.

Son düzenleme:
kalan bmclerin hepsi garajlarda yatıyor
doğru düzgün aktif şekilde çalışan bmc görebiliyor musunuz belde dışında?
ben yinede bmcyi pek beğenmiyorum belde güzeldi onun dışı tamamen kazık

2021 modellere lafım yok onlar iyi araçlar
solaris zamanında nasıl alınmıştı ve şuandada alınabilri mi?

tahminen öyle evet
Yani çok yüksek ihtimal solo ve körüklüler mercedes midibüsler Isuzu elektrikliler bozankaya olacak. Mercedes ihaleye girebilecek mi

Konu sahibi
Sanırım özel üretim gerektiren bir araç. Eshota ters. Eshota boşun da boşu içinde sadece direksiyon gaz fren pedalı şöför koltuğu tutacaktan ibaret bir araç lazım. Şu havalimandaki otobüsler gibi

@enstanya solaris türkiyede üretime başlamadığı müddetçe bir daha gelmez. O zamanlar %51 yerli şartı yoktu.
Çok saçma o şart ya yerli markalar çok iyi sanki

Aynen öyle solaris 2014 te alım olduktan sonra eshot yedek parça siparişi vermişti ama polonyadan bir türlü getiremediler sonra mahkemelik oldular. Yedek parça zararı oluşunca 20 tane otokar kiralanmıştı. Hatta bir kısmı iztaşıt sonra iett ÖHO ya gitmişti.

Geri