Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. birileri ikigeri

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Hayret, ben de Procırt tenekesinden bol bir şey görmüyorum dışarıda. Arka arkaya anıra anıra geçiyorlar yanımdan. 20 değil 10. Yedek parça olayını hatırlamıyorum zaten tedariki için Sobus diye bir firma kurdular. Benim bildiğim şanzımanlardan dolayı sefere çıkamadıklarından zarar etti ESHOT onu...
  2. birileri ikigeri

Yanan BMC? Yananlar olduğu doğru ama kaç tane BMC var düşünüldüğünde büyük bir oran değil bu. Sorun yaşatmayan marka yok ki zaten arayan hepsinde bulur falsosunu... Model bazında değerlendirmek lazım.
  3. birileri ikigeri

Google Maps ve Yandex Street/Panaroma'da Çekilmiş ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT Otobüs Fotoğrafları

K Körüklü demek. Boş mesaj olmasın bir görsel de benden. Farklılık olsun 2011 yılından ESHOT hizmet aracı Tadano vinç.
  4. birileri ikigeri

Motor/Şanzıman/Körük/Trim/Klima Vb. Sesleri sizi rahatsız eden Eshot /İzulaş /İztaşıt/Dolmuş/Metro/Tramvay/İzban araçları

Gürültü konusunda Temsa üstüne tanımam. HiltiSA da denir. 2009 Pro'lar da iç açıcı değil. Körük gıcırtılarında da model yılı fark etmiyor yaygın olabiliyor. Gürültülü Sanos yine vardı da asıl Ikaruslar felaketti. Yugoslav olanlar korkunçtu. Şimdikilerin taksi kadar gürültüsü yok kıyaslamak...
  5. birileri ikigeri

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

Bulvar komple iptal edilmedi ki... Bir kısmı yeniden isimlendirildi sadece, ikiye bölündü yani.
  6. birileri ikigeri

İzmir ESHOT, İZULAŞ ve İZTAŞIT - Belediye Otobüsleri Arşivi

Hayret, tabelası rengarenk olmayıp düzgün çalışan bir MAN mı? Ama bu sefer tabela camında çatlak var sanki, daha da garip. 2022'ydi sanırsam, Otokar'ların tabela yazılımının içlerinden geçtikleri sırada bunlar da nasibini almıştı. Bütün tabelalar turuncu-beyaz oldu, önceden kırmızılı mavili...
  7. birileri ikigeri

Yeni Eshot Stickerları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (Anketimsi)

Bu stil yaklaşık 25 senedir kullanılıyor. Hatta ilk çıktığında daha bile iyiydi arka planı beyaz değil şeffaftı.
  8. birileri ikigeri

Motor/Şanzıman sesi hoşunuza Giden Eshot/İzulaş/İztaşıt ve Dolmuş Araçları

2009'ların Allah'ı var sesi iyi olanlar İYİ oluyor.
  9. birileri ikigeri

ESHOT Araç Filosu

Bu sayılar ne!? 2018 Sultan satırından sonrasının akıl alır bir yanı, mantığı yok. Kim hazırlamış, neye göre hazırlamış, ne baz alınmış? Veya sarhoş halde mi hazırladılar acaba? Aklıma gelen tek sebep otobüslerin üretim tarihini baz almış olmaları, ama öyleyse neden yukarı satırlar normal? En...
  10. birileri ikigeri

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

BMC durağı da var. Durak adına telif atan yoktur herhalde.
  11. birileri ikigeri

Soner 2015'ten beri ortalıklarda, ondan yana şüphem yok. Diğerleri çok şaibeli ama...
  12. birileri ikigeri

Evet, 2015 alımı DMO üzerinden yapılmıştı.
  13. birileri ikigeri

Kuvvetle muhtemel. Instagramcılardan olabilir. İUB hakkında söylenenler bir yana, otobüslerin 3 ay bekletileceği iddiası bile bir saçmalık. Ne bu gümrüğe mi takılmış? Turşusunu mu kuracaklar ya da?
  14. birileri ikigeri

Limandaki MAN'larla ilgili bir bilgi kirliliği var. ESHOT'a gelecek araçlar limanda ne arıyor acaba? Ankara'dan deniz yoluyla mı gelmişler? Zaten en büyük tuhaflık da otobüslerin kırmızı olmaları. ESHOT ile bir ilgilerinin olmadığı oradan belli... O limanda bir ara Hyundai otobüsler de vardı.
  15. birileri ikigeri

Bunları diyorsanız, Iveco Daily. https://www.tasimadunyasi.com/iztasit-filosuna-3-iveco-minibus-katti
  16. birileri ikigeri

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

CPZ 577 olmasın? Otokar.
  17. birileri ikigeri

Eshot Yeni Araç Alımı

Hayret, o zaman 777'de kesin görürsünüz, rotası da güzel. ESHOT ve İzulaş filolarında çalışan bütün otobüsleri teker teker yazmak amelelik olur. 2007-2008 Belde 280-CB/SB, 2008-2009 Conecto G, 2009 Procity, 2012 Procity, 2013 290LF, 2013 Citibus, 2013 Temsa, 2013 220LE, 2014 Solaris, 2015 MAN...
  18. birileri ikigeri

Eshot Yeni Araç Alımı

253'te banko olur E-Karat, çalışmadığı bir gün görmedim.
Geri