PD’de sanırım Adalar’dan (ç)alınma E-Jest duruyorP > D hattında Neocity devam ediyor mu
PD’de sanırım Adalar’dan (ç)alınma E-Jest duruyorP > D hattında Neocity devam ediyor mu
PD1 hattında neocity çalışmıyordu zaten 2015 model Karsan Atak çalışıyordu A-982 ya da A-983 tü galibaPD’de sanırım Adalar’dan (ç)alınma E-Jest duruyor
Çok kısa süre çalışmıştı. Tekrardan 80T'ye dahil oldu.PD1 hattında neocity çalışmıyordu zaten 2015 model Karsan Atak çalışıyordu A-982 ya da A-983 tü galiba
En suçlu T1016.En arkadan T1030'a çarpan o.T1016'nın şoförüne yaptırım gerekli.Bence başakşehir'de hatalı olan T1030 ve T1016 aniden durması ne öyle birde takip mesafesi ayarlamadılar
Evet yaptırım lazım T1016'nin şöförüne 70-80 ile gidersen olacağı oEn suçlu T1016.En arkadan T1030'a çarpan o.T1016'nın şoförüne yaptırım gerekli.
CNG'li Temsa'lar da kalitesiz geliyor bana.Motoru sıkıntı.Ve konforsuz.Yanından geçerken patlayacakmış vibei veriyor sesi.Evet yaptırım lazım T1016'nin şöförüne 70-80 ile gidersen olacağı o
Ben cok bindim 97E,97,98A,98M'de arac cok titriyo birde motoru cok garipCNG'li Temsa'lar da kalitesiz geliyor bana.Motoru sıkıntı.Ve konforsuz.Yanından geçerken patlayacakmış vibei veriyor sesi.
Valla Temsa’nın CNG’lisi düzü fark etmiyor 13 Modellerde araç sanki İphone’da bir uygulamayı silerken diğer uygulamaların yaptığı hareket gibi parmağın durduğu sürece titriyorBen cok bindim 97E,97,98A,98M'de arac cok titriyo birde motoru cok garip
(Ç)almak olarak nitelendirilemez bence, çünkü yüksek adette alındılar .PD’de sanırım Adalar’dan (ç)alınma E-Jest duruyor
Kaza bilerek olmadıya yaptırıma ne gerek varEn suçlu T1016.En arkadan T1030'a çarpan o.T1016'nın şoförüne yaptırım gerekli.
Bu sorun 2015, 2017 ve 2018 modellerinde yok.Valla Temsa’nın CNG’lisi düzü fark etmiyor araç sanki İphone’da bir uygulamayı silerken diğer uygulamaların yaptığı hareket gibi parmağın durduğu sürece titriyor
Siyasi olaylara girmek istemiyorum ama bu olaylar Ekrem İmamoğlu dönemindede vardı Medya olayları çok yanlış anlatıyorKaza’ya karışan şoförler hakkında en az
14 gün işten el çektirme cezası verilmeli.
Varsa psikolojik bir sıkıntı ya da sağlık sorunu ivedilikle aynı gün görevden el çektirmeli ve ilgili sağlık kuruluşuna heyet raporu alacak şekilde yeniden değerlendirmeleri gerekiyor.
(Ya da eğitim konusunda bir eksiklik var ise vb. )
Bu sorunlar & sıkıntılar giderilmeli.
Yapılmıyorsa;
Başka idari yaptırımlar uygulanmalı.
Aksi takdirde bu kazaların ardı ardına kesilmez. Kesilmeyecek gibi görünüyor.
Ya bir kaza yada bir arıza..İETT başlığı diye haber veriliyor olayın görüntüleri ÖHO aracına ait. Bu da aynı zamanda İETT gibi tarihi bir kurumu itibarını zedeliyor.
Ve en önemlisi;
Günün sonunda hayvan taşımıyorlar!!!!! Dikkat etmek zorundalar! Kimse kusura bakmasın!
Son günlerde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sürekli İETT / ÖHO araç arızası ya da bir kaza haberi gündemde.
İETT konuyla ilgili şoförler hakkında tedbirlerini en üst düzeyde tutması gerektiğini düşünüyorum.
Mesela 2015=A-1714 2018=A-1879 bunlarda hic titreme motordan ses duymadımBu sorun 2015, 2017 ve 2018 modellerinde yok.
O zaman ben yazımı düzenleyeyim çünkü ben onu sadece 13 temaslar için yazmıştımMesela 2015=A-1714 2018=A-1879 bunlarda hic titreme motordan ses duymadım
tamam işte 12-13 model temaslarda var bu sorunO zaman ben yazımı düzenleyeyim çünkü ben onu sadece 13 temaslar için yazmıştım
Bizde de (09 modeller)Bizdede BMC'ler sorun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.