Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Kapatılmasının iki nedeni var, onecelikle rakip görmek ikincisi ise arıza,hata, durumlarının çok fazla gün yüzüne çıkıp dillendirilmesi, burada kalsaydı veya bu kadar dillendirilmeseydi bu durum yasanmayacakti
Arıza durumu değilde canlı harita gelse çok iyi olacak

İETT iyice geriye gitti bu aralar. İptal vb. durumlarda eskisi kadar detaylı (Mesela iptal olunca kalkış saatleri değişir geçici olarak fakat sadece x saatli sefer yapılamayacaktır yazıp geçiyorlar.) duyuru yapılmıyor. Bazen hiç duyuru olmuyor iptallerde.

Ekli dosyayı görüntüle 105346

Örneğin 18.40 seferi 18.50’de kalktı bu sebeple ama duyuruya yazılmamış. 18.30’dan beri takip ediyorum acaba yazılacak mı diye ama yok. 142F’de de çoğunu yazmıyorlar.
İptal ve diğer duyurular yavaş yavaş kaldırılacak, bunun bilinmesini artık istemiyorlar

Konu sahibi
İptal ve diğer duyurular yavaş yavaş kaldırılacak, bunun bilinmesini artık istemiyorlar
E o zaman Otobüsüm Nerede uygulamasını da silsinler. Uygulamanın amacı buydu zaten. Vatandaş bunu bilmeyecekse uygulama neden olacakki

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum olursa da kendi sonlarını kazarlar.

Şahsen uygulamayı otobüs nerede diye değil acaba yine iptal olmuş mu olmamış mı diye açıyorum. Ona göre evden çıkıyorum

E o zaman Otobüsüm Nerede uygulamasını da silsinler. Uygulamanın amacı buydu zaten. Vatandaş bunu bilmeyecekse uygulama neden olacakki

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum olursa da kendi sonlarını kazarlar.

Şahsen uygulamayı otobüs nerede diye değil acaba yine iptal olmuş mu olmamış mı diye açıyorum. Ona göre evden çıkıyorum
Sadece saatler olacak, gelmeyen araç varsa 153 yoluyla bilgi verilecek, bu durum maalesef böyle olacak

"araçlarımız zırt pırt arızalanıyor ve trafiğe takılıyor, ilk günden beri sürdürdüğümüz fransız disiplinini artık sürdürememekteyiz. bunun için otobüs yolu-"
"sefer iptallerini duyurmayı bırakmalıyız"
irfan demet ikinci adamı daha üst mevkilere çıkardı

Geri