Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

PD1 hattında neocity çalışmıyordu zaten 2015 model Karsan Atak çalışıyordu A-982 ya da A-983 tü galiba
Çok kısa süre çalışmıştı. Tekrardan 80T'ye dahil oldu.

Güncel Ulaşım Alıntı:
53542010844_6ccf13257b_c.jpg

Kaza’ya karışan şoförler hakkında en az
14 gün işten el çektirme cezası verilmeli.
Varsa psikolojik bir sıkıntı ya da sağlık sorunu ivedilikle aynı gün görevden el çektirmeli ve ilgili sağlık kuruluşuna heyet raporu alacak şekilde yeniden değerlendirmeleri gerekiyor.
(Ya da eğitim konusunda bir eksiklik var ise vb. )

Bu sorunlar & sıkıntılar giderilmeli.

Yapılmıyorsa;

Başka idari yaptırımlar uygulanmalı.
Aksi takdirde bu kazaların ardı ardına kesilmez. Kesilmeyecek gibi görünüyor.
Ya bir kaza yada bir arıza..İETT başlığı diye haber veriliyor olayın görüntüleri ÖHO aracına ait. Bu da aynı zamanda İETT gibi tarihi bir kurumu itibarını zedeliyor.
Ve en önemlisi;
Günün sonunda hayvan taşımıyorlar!!!!! Dikkat etmek zorundalar! Kimse kusura bakmasın!

Son günlerde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sürekli İETT / ÖHO araç arızası ya da bir kaza haberi gündemde.

İETT konuyla ilgili şoförler hakkında tedbirlerini en üst düzeyde tutması gerektiğini düşünüyorum.

Kaza’ya karışan şoförler hakkında en az
14 gün işten el çektirme cezası verilmeli.
Varsa psikolojik bir sıkıntı ya da sağlık sorunu ivedilikle aynı gün görevden el çektirmeli ve ilgili sağlık kuruluşuna heyet raporu alacak şekilde yeniden değerlendirmeleri gerekiyor.
(Ya da eğitim konusunda bir eksiklik var ise vb. )

Bu sorunlar & sıkıntılar giderilmeli.

Yapılmıyorsa;

Başka idari yaptırımlar uygulanmalı.
Aksi takdirde bu kazaların ardı ardına kesilmez. Kesilmeyecek gibi görünüyor.
Ya bir kaza yada bir arıza..İETT başlığı diye haber veriliyor olayın görüntüleri ÖHO aracına ait. Bu da aynı zamanda İETT gibi tarihi bir kurumu itibarını zedeliyor.
Ve en önemlisi;
Günün sonunda hayvan taşımıyorlar!!!!! Dikkat etmek zorundalar! Kimse kusura bakmasın!

Son günlerde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sürekli İETT / ÖHO araç arızası ya da bir kaza haberi gündemde.

İETT konuyla ilgili şoförler hakkında tedbirlerini en üst düzeyde tutması gerektiğini düşünüyorum.
Siyasi olaylara girmek istemiyorum ama bu olaylar Ekrem İmamoğlu dönemindede vardı Medya olayları çok yanlış anlatıyor

Geri