üstlerine birşey düştüyse sorumlu validir.Üstlerine bir şey düşer ise ne olacak
üstlerine birşey düştüyse sorumlu validir.Üstlerine bir şey düşer ise ne olacak
VALİ İLİ İDARE EDER.Vali sokakta nöbet mi tutacak
Haberlere bile çıkmadı kaç aracın kazaya karıştığı.bakın arkadaşlar bu olay yaşandı. insanlar yaralandı diyarbakırda. kaç Araç kaza yaptı gördünüzmü?
Tek sorumluluk Valide mi yoksa devletle bereaber iş birliği yapmayan halkta mı sen kurallar uyacaksın bu sorunlar çıkmayacakVALİ İLİ İDARE EDER.
ÖNLEM ALIR UYGULAR.
İl Milli eğitim müdürlüğü vb. İL Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü. ve gerekli kurumların il müdürleriyle İle toplantı yapar bi karar alır.
Kaymakamlar'lar kendi bulundukları ilçeyi tatil edebilirler.
Yarın Diyarbakırın Kuzey kesimlerinde 10-20cm Kar bekleniyor o ilçeler tatil yapabilir.
diyelimki. Okullar tatil olmadı. ama buzlanma var yollarda.
Otobüs kaza yaptı biri ölürse kim sorumlu olacak.
bakın arkadaşlar bu olay yaşandı. insanlar yaralandı diyarbakırda. kaç Araç kaza yaptı gördünüzmü?
Hayalindeki vali çalışkan bir adama benziyorVALİ İLİ İDARE EDER.
ÖNLEM ALIR UYGULAR.
İl Milli eğitim müdürlüğü vb. İL Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü. ve gerekli kurumların il müdürleriyle İle toplantı yapar bi karar alır.
Kaymakamlar'lar kendi bulundukları ilçeyi tatil edebilirler.
Yarın Diyarbakırın Kuzey kesimlerinde 10-20cm Kar bekleniyor o ilçeler tatil yapabilir.
diyelimki. Okullar tatil olmadı. ama buzlanma var yollarda.
Otobüs kaza yaptı biri ölürse kim sorumlu olacak.
bakın arkadaşlar bu olay yaşandı. insanlar yaralandı diyarbakırda. kaç Araç kaza yaptı gördünüzmü?
Çok fazla Köprü izlemişHayalindeki vali çalışkan bir adama benziyor
ŞEHİRDEKİ BÜYÜK YOLLAR KGM'ye aitBu şehir de kaç yol var ekipler kaçına yetişecek ne istiyorsunuz
Mir Celadet Bulvarı 4+4 Şerit sonunu tamamlayabilseler..ŞEHİRDEKİ BÜYÜK YOLLAR KGM'ye ait
Diyarbakır Elazığ yolu (seyrantepe köprülü kavşağının sonuna kadar Karayollarına ait.) sonrası belediyeye bazı yerlerde 4 gidiş 4 geliş bazı yerlerde 2 gidiş 2 geliş
Urfa bulvarı karayollarına ait komple 5 şerit gidiş 5 şerit geliş
Silvan yolu karayollarına ait komple başta 3 gidiş 3 geliş sonra 2 gidiş 2 geliş'e düşüyor
Karacadağ Bulvarı (Mardin yolu) komple karayollarına ait. 2 gidiş 2 geliş
Belediyeye ait büyük ana yollar;
Diclekent Bulvarı
Necmettin Erbakan Bulvarı
Selahaddin Eyyubi bulvarı
Mezopotamya bulvarı
Mahabad Bulvarı
Özgürlük Bulvarı
Mir Celadet bulvarı
daha saymadığım bissürü yol var
Tamam en iyi forum üyemiz sensinHayalindeki vali çalışkan bir adama benziyor
@Karatas10 senin yaşın tutuyormu o diziyi izlemeye izleyip anlam kurabildinmi?Çok fazla Köprü izlemiş
Ben sadece gerçek hayata dayanarak fikrimi belirttim. Benim üstünlük kurmaya çalıştığımı nereden çıkardınız?Tamam en iyi forum üyemiz sensinsakin ol bukadar triplere girmene gerek yok yahu
@Karatas10 senin yaşın tutuyormu o diziyi izlemeye izleyip anlam kurabildinmi?

işverenler konuşmasın.Ben sadece gerçek hayata dayanarak fikrimi belirttim. Benim üstünlük kurmaya çalıştığımı nereden çıkardınız?
Ekli dosyayı görüntüle 100955
asla saian sakulta salkım olamayacaksınişverenler konuşmasın.
O ne demekasla saian sakulta salkım olamayacaksın
Evet senin yaşın yetiyordda ne oldu aradaki bağlantıyı kurabilmiş gibi durmuyorsun her şeyi tek bir yerden değerlidiren birisinTamam en iyi forum üyemiz sensinsakin ol bukadar triplere girmene gerek yok yahu
@Karatas10 senin yaşın tutuyormu o diziyi izlemeye izleyip anlam kurabildinmi?
@Rick Grimes Adamlar kasten konuda troll yapıyor nardesin?Evet senin yaşın yetiyordda ne oldu aradaki bağlantıyı kurabilmiş gibi durmuyorsun her şeyi tek bir yerden değerlidiren birisin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.