Tema düzenleyici

Kar Yağışı Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu Şehirler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WowTurkeySevdalısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vali sokakta nöbet mi tutacak
VALİ İLİ İDARE EDER.
ÖNLEM ALIR UYGULAR.

İl Milli eğitim müdürlüğü vb. İL Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü. ve gerekli kurumların il müdürleriyle İle toplantı yapar bi karar alır.

Kaymakamlar'lar kendi bulundukları ilçeyi tatil edebilirler.

Yarın Diyarbakırın Kuzey kesimlerinde 10-20cm Kar bekleniyor o ilçeler tatil yapabilir.

diyelimki. Okullar tatil olmadı. ama buzlanma var yollarda.

Otobüs kaza yaptı biri ölürse kim sorumlu olacak.

bakın arkadaşlar bu olay yaşandı. insanlar yaralandı diyarbakırda. kaç Araç kaza yaptı gördünüzmü?

VALİ İLİ İDARE EDER.
ÖNLEM ALIR UYGULAR.

İl Milli eğitim müdürlüğü vb. İL Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü. ve gerekli kurumların il müdürleriyle İle toplantı yapar bi karar alır.

Yarın Diyarbakırın Kuzey kesimlerinde 10-20cm Kar bekleniyor o ilçeler tatil yapabilir.

bakın arkadaşlar bu olay yaşandı. insanlar yaralandı diyarbakırda. kaç Araç kaza yaptı gördünüzmü?
Tek sorumluluk Valide mi yoksa devletle bereaber iş birliği yapmayan halkta mı sen kurallar uyacaksın bu sorunlar çıkmayacak

VALİ İLİ İDARE EDER.
ÖNLEM ALIR UYGULAR.

Hayalindeki vali çalışkan bir adama benziyor

Bu şehir de kaç yol var ekipler kaçına yetişecek ne istiyorsunuz
ŞEHİRDEKİ BÜYÜK YOLLAR KGM'ye ait
Diyarbakır Elazığ yolu (seyrantepe köprülü kavşağının sonuna kadar Karayollarına ait.) sonrası belediyeye bazı yerlerde 4 gidiş 4 geliş bazı yerlerde 2 gidiş 2 geliş

Urfa bulvarı karayollarına ait komple 5 şerit gidiş 5 şerit geliş

Silvan yolu karayollarına ait komple başta 3 gidiş 3 geliş sonra 2 gidiş 2 geliş'e düşüyor

Karacadağ Bulvarı (Mardin yolu) komple karayollarına ait. 2 gidiş 2 geliş

Belediyeye ait büyük ana yollar;
Diclekent Bulvarı
Necmettin Erbakan Bulvarı

Selahaddin Eyyubi bulvarı
Mezopotamya bulvarı
Mahabad Bulvarı
Özgürlük Bulvarı
Mir Celadet bulvarı

daha saymadığım bissürü yol var

ŞEHİRDEKİ BÜYÜK YOLLAR KGM'ye ait
Diyarbakır Elazığ yolu (seyrantepe köprülü kavşağının sonuna kadar Karayollarına ait.) sonrası belediyeye bazı yerlerde 4 gidiş 4 geliş bazı yerlerde 2 gidiş 2 geliş

Urfa bulvarı karayollarına ait komple 5 şerit gidiş 5 şerit geliş

Silvan yolu karayollarına ait komple başta 3 gidiş 3 geliş sonra 2 gidiş 2 geliş'e düşüyor

Karacadağ Bulvarı (Mardin yolu) komple karayollarına ait. 2 gidiş 2 geliş

Belediyeye ait büyük ana yollar;
Diclekent Bulvarı
Necmettin Erbakan Bulvarı

Selahaddin Eyyubi bulvarı
Mezopotamya bulvarı
Mahabad Bulvarı
Özgürlük Bulvarı
Mir Celadet bulvarı

daha saymadığım bissürü yol var
Mir Celadet Bulvarı 4+4 Şerit sonunu tamamlayabilseler..

Tamam en iyi forum üyemiz sensin :D sakin ol bukadar triplere girmene gerek yok yahu
Ben sadece gerçek hayata dayanarak fikrimi belirttim. Benim üstünlük kurmaya çalıştığımı nereden çıkardınız?
@Karatas10 senin yaşın tutuyormu o diziyi izlemeye izleyip anlam kurabildinmi?

IMG_9081.gif

Tamam en iyi forum üyemiz sensin :D sakin ol bukadar triplere girmene gerek yok yahu

@Karatas10 senin yaşın tutuyormu o diziyi izlemeye izleyip anlam kurabildinmi?
Evet senin yaşın yetiyordda ne oldu aradaki bağlantıyı kurabilmiş gibi durmuyorsun her şeyi tek bir yerden değerlidiren birisin

13 Ocak 2026 tarihinde okulların tatil olduğu iller şunlar;

KAHRAMANMARAŞ
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

Kurumdan yapılan açıklamada 13 Ocak Salı günü il genelinde eğitim öğretime devam edileceği, ancak bazı bölgelerde olumsuz hava şartları nedeniyle okulların tatil edildiği belirtildi. Bu çerçevede Andırın, Çağlayancerit, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerindeki tüm okullarda eğitime ara verildiği duyuruldu.

Açıklamanın devamında ise Türkoğlu ilçesine bağlı Murat Çakıroğlu İlkokulu Ortaokulu’nda, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Baydemirli, Çatmayayl, Ağabeyli,Kemalli, Başdervişli, Budaklı,Beşenli'de, Pazarcık ilçesine bağlı Nacar, Sakarkaya, Göynük, Gücük, Tetirlik, Yumaklıcerit ile Onikişubat ilçesine bağlı Tekir, Ilıca, Suluyayla ve Döngele mahallelerinin tamamında, Kürtül ve Kalekaya mahallelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda Salı günü için okulların tatil edildiği ifade edildi.

TUNCELİ
Tunceli'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime salı günü de ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, kentte kar yağışının etkisini yoğun şekilde göstereceği ve buzlanma tehlikesi oluşabileceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Bu kapsamda çeşitli tedbirlerin alındığı aktarılan, 13 Ocak Salı günü, il genelinde resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları (üniversite senatosu kararı ile üniversite öğrencileri dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Öte yandan, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personel, kronik rahatsızlığı bulunanlar ile çocuğu anaokulu ve kreşe devam eden kadın personellerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Kaynak: Milliyet

Geri