Tema düzenleyici

Kar Yağışı Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu Şehirler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WowTurkeySevdalısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1768150095097.png

ANKARA

Ankara kırsalında taşımalı eğitime bir gün ara verildi. İl genelinde okullar eğitime devam edecek.

Ankara Valiliği: Yapılan son meteorolojik değerlendirmeler doğrultusunda kırsal mahallelerimizden yapılan taşımalı eğitime bir gün ara verilmesine Valiliğimizce karar verilmiş olup; bunun dışında, İlimiz genelinde eğitim-öğretim faaliyetine devam edilecektir.

İstanbul Valiliği, İstanbul genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 Ocak Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Ankara'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle kırsal mahallelerde taşımalı eğitime bir gün ara verilirken; Bingöl, Kahramanmaraş, Tunceli ve Sivas'ta da tatil kararı alındı.​

Gebze Teknik Üniversitesi ve İstanbul Galata Üniversitesi yarınki final sınavlarını ileri tarihe erteledi.

Misal Doğuş Üniversitesi. Sosyal medyadan yapılan açıklamaya göre yarın üniversite tatil.
O Sırada Diyarbakıra verilen uyarıya rağmen tatil etmeyen valilik...

"Güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yüksekler başta olmak üzere yer yer 80-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
çatı uçabilir diyor

O Sırada Diyarbakıra verilen uyarıya rağmen tatil etmeyen valilik...

"Güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yüksekler başta olmak üzere yer yer 80-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
çatı uçabilir diyor
EN AZINDAN İlk ve Orta öğretim tatil edilsin.

Geri