@Karatas10 okullar tatil edilmiş istanbulda okula gitmeyecen hade gene iyisin
İstanbula kaç cm kar yağdıki?
@Karatas10 okullar tatil edilmiş istanbulda okula gitmeyecen hade gene iyisin
Bizim oralara daha yağmadı gece her an yağabilirİstanbula kaç cm kar yağdıki?
üniversitede yök tatil etmez. rektörlük tatil eder resmi rektörlük sayfasını takip edin.YÖK'den herhangi bir açıklama yok sanırım.
O Sırada Diyarbakıra verilen uyarıya rağmen tatil etmeyen valilik...Misal Doğuş Üniversitesi. Sosyal medyadan yapılan açıklamaya göre yarın üniversite tatil.
EN AZINDAN İlk ve Orta öğretim tatil edilsin.O Sırada Diyarbakıra verilen uyarıya rağmen tatil etmeyen valilik...
"Güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yüksekler başta olmak üzere yer yer 80-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
çatı uçabilir diyor
İlk ve orta öğretim zaten okulların %95’i değil mi?EN AZINDAN İlk ve Orta öğretim tatil edilsin.
ortaöğretim dediğim ortaokul liseyi kastetmedim.İlk ve orta öğretim zaten okulların %95’i değil mi?
Dicle Üniversitesinde Okuyan Öğrenci sayısı En az 45 Bin.İlk ve orta öğretim zaten okulların %95’i değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 100865
Lise de ortaöğretime giriyor.ortaöğretim dediğim ortaokul liseyi kastetmedim.
Liseliler bu rüzgarda okula gidebilirler.Lise de ortaöğretime giriyor.
Liseli ve üniversiteliler için de tehlikeli bence. Zayıf kilolu olan öğrencileri dikkate alırsak.Liseliler bu rüzgarda okula gidebilirler.
küçücük çocuklar gitmesi tehlikeli.
çam yarması olsunlar ozaman.Liseli ve üniversiteliler için de tehlikeli bence. Zayıf kilolu olan öğrencileri dikkate alırsak.
Üstlerine bir şey düşer ise ne olacakLiseliler bu rüzgarda okula gidebilirler.
küçücük çocuklar gitmesi tehlikeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.