A-183'ün 2014 akiası ankaraya satıldı
06ho9991 aldı
C-153 ve C-1944'ün 2017 model otokar kentinde euro6 deutz motor var
06ho9991 aldı
Deutz'un Euro 6 motor seçeneği yoktur. Cummins olmasın?A-183'ün 2014 akiası ankaraya satıldı
06ho9991 aldı
Otokar Kent LF'lerde Özellikle Euro 6 Cummins motorlu 2016 model ile 2017 ilk üretimlerde Hidrolik fan tertibatı farklıdır. 2017 ve sonrasında fan tertibatı Procity TR'lerde kullanılan uğultulu fan tertibatı ile değiştirilmiştir. C-153'te uğultulu fan sesi gelmiyor diye deutz motorlu olamaz.Euro6 deutz motorlu var seslerini duydum
İkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?A-1720 2012 Model TCV Karat olan aracını 2013 Model Mercedes Benz Conecto ile değiştirmiştir.
2028 yılına kadar yok aracın.İkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?
Onu sormuyor. İkinci el alınan aracın yaş sınırı yok mu diye soruyor. Benim bildiğim ikinci el olarak 2015 model altı araç alımı yapma sınırı var ama bilmiyorum2028 yılına kadar yok aracın.
Yapılıyor ya bildiğim.Onu sormuyor. İkinci el alınan aracın yaş sınırı yok mu diye soruyor. Benim bildiğim ikinci el olarak 2015 model altı araç alımı yapma sınırı var ama bilmiyorum
Baya oldu buA-135 2013 Model Mercedes Benz Conecto olan aracını 2020 Model BMC Procity TR ile değiştirmiştir.
ÖTİS’e dahil olmayanlar da yok sanırımİkinci el araç alımında yaş sınırı yok muydu?
ne olmuş araca?Ekli dosyayı görüntüle 81166
Aracın son hali...Değerlendirmenizi alabilir miyim?
Çok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süreEkli dosyayı görüntüle 81166
Aracın son hali...Değerlendirmenizi alabilir miyim?
Araç 2012 model yeni araç almak daha mantıklıÇok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süre
Tam tamir'den cıkarken B-1604 girmiş yandan masalara ve otobüslere caprmışne olmuş araca?
Evet maalesef baya masrafAraca yandan vurmuşlar ama ön camın altında yamukluk var
En az 20-25 gün yatacak araç bir süre calışmıcakÇok yazık olmuş vallahi ya.Şimdi ne yapacaklar çalışmayacak mı bir süre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.