Tema düzenleyici

Yeni Forum Sistemi Ve Site Değerlendirmesi Anket - Yorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu sahibi
Eski wowturkey den ayıran en güzel yanı burada ayrımcılık yok siyaset yok yeni üyede bizim için kıymetli eski üyede kıymetli siteyi buraya getirene kadar binlerce konu açtık hep birlikte binlerce Fotoğraf yükledik bizde eski yeni üye yokdu herkez aynıdır 8 ayda bu seviyeye geldik. Hepbirlikde olursak daha iyi yerlere geliriz.zaman zaman zaman lazım arkaşım.

Wowturkiye sitesinin domain süresi dolmuş ve yenilememişler galiba. Bundan ötürü site şimdilik kapalı.
images

Yukarıda bir domainin yaşam döngüsü var. Şu anda wowturkiye net alan adı grace period aşamasında. Domain ücretini verirlerse tekrardan açılabilir.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Burasının da günlerce kapalı olduğu zamanlar oldu, hatta yazılan mesajlar ve fotoğraflar silindi. Büyük konuşmamak lazım.

Her iki siteye üye olanlar var. Hakaret olmadığı müddetçe diğer site hakkında bilgilendirme yapmak çok doğal.
Bu sitenin de açıldığını diğer siteden ben duyurmuştum. Oradan bir çok arkadaş peyder pey bu siteye de üye oldu. Birçoğu da diğer sitede aktif olmadan takipte.
@akın_ist @HasanTürk @sezgin_ist

Son düzenleme:
Konu sahibi
Şimdi ne oldu da benim mesaj silindi? Hakaret mi vardı yoksa küfür mü vardı ne oldu neyini beğenmediniz de silme ihtiyacı hissettiniz öğrenebilir miyim? Emek verip uzun uzun yazmıştık halbuki

Konu sahibi
Değişimden sonra birkaç gündür foruma giren sayısı ciddi şekilde azaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt