Böyle daha iyi olmuş. Önceki çok küçüktü okumak zordu.Ekli dosyayı görüntüle 57194
başlıkların uzunluğu değiştirilmiş gibi ama emin değilim, telefon da kullanırken faydalı olur
Böyle daha iyi olmuş. Önceki çok küçüktü okumak zordu.Ekli dosyayı görüntüle 57194
başlıkların uzunluğu değiştirilmiş gibi ama emin değilim, telefon da kullanırken faydalı olur
o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok.Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir.
Wowturkey mobil uygulaması
Ayarlar kısmında mutlaka vardır.“Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur
dh ve tecnopat'ın var onlarda teknoloji sitesi olduğundan fazla kişi var insanların buraya gelmesi için özgün yazılar yazmamız gerek.o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok.
web tabanlı mobil uygulama zaten ayrı bir para gideri demek. şuanlık bu imkansız bunun olması için aktif 1000 kullanıcıyı geçmemiz gerek.Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir.
Wowturkey mobil uygulaması
boyu otomatik küçülüyor.@yuSuF hocam yazılarda Fotoğrafların çok Küçültülmesi (boyutu) Çok kötü olmuş. BurayaBunu bırakıyorum.
hocam ben web kullanıyorum (chrome web) ve bu küçülme kötü duruyor. onun yerine haber sitelerindeki gibi boyut olabilir?Web sayfaları için küçültmeye gittik mobilde küçültme olmadı
Bilgisayara geçince bakarım eğer düzeltilmesi gerekiyorsa düzeltme yaparız tekrardan fazla büyük olması ekranı kaplıyor oda hoş olmuyor bir tık daha büyütme şansımız olabilirhocam ben web kullanıyorum (chrome web) ve bu küçülme kötü duruyor. onun yerine haber sitelerindeki gibi boyut olabilir?
hocam bi tık büyütme olursa iyi olur çünkü çok küçülüyor.Bilgisayara geçince bakarım eğer düzeltilmesi gerekiyorsa düzeltme yaparız tekrardan fazla büyük olması ekranı kaplıyor oda hoş olmuyor bir tık daha büyütme şansımız olabilir
hocam bi tık büyütme olursa iyi olur çünkü çok küçülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67971
hocam bide bizde rütbeler kayık gözüküyor tam ortada veya sola doğru olsa ve uzunluğu biraz kısalırsa iyi olur.
@yuSuF
Ekli dosyayı görüntüle 67972Ekli dosyayı görüntüle 67973
“Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.