Tema düzenleyici

Yeni Forum Sistemi Ve Site Değerlendirmesi Anket - Yorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu sahibi
Naçizane görüşüm ilerleyen zamanlarda artı-eksi şeklinde konu oylama gibi bir şey gelirse mükemmel olacaktır. Kaliteli konular öne çıkmış olur böylelikle.

@wow_Admin

Konu sahibi
jjj

butonlarımız bu şekilde mevcuttur

Konu sahibi
konu oylama ıcın sistem uzerınde bir eklenti varsa aktif ederiz araştırmam lazım

Konu sahibi
Evet ikonlar arasında fark ettim onu ancak benim anlatmak istediğim konu puanlama tarzı bir şey.

Birde yazılan postlar için konu içerisinde alıntı yapılabilmesi iyi olacaktır.

Konu sahibi
postlar için konu içerisinde alıntı yapılabilmesi iyi olacaktır.
Var zaten cümleyi kopyaladıktan sonra direk mesaj bölümüne yapıştırın mesaj bölümünde blok alıntı ikonu var cümleyi tekrar seçi onu tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Var zaten cümleyi kopyaladıktan sonra direk mesaj bölümüne yapıştırın mesaj bölümünde blok alıntı ikonu var cümleyi tekrar seçi onu tıklayın.
Vay! Ben de şimdi keşfettim. Alıntı yapabilmek için aşağıdaki menüde arıyordum alıntı seçeneğini.

Konu sahibi
480 üyeye gelindi bu haftada 40 üye geldi artık yeni bir site olmaktan çıkıyoruz.Binlerce konu oluştu dahada fazla dikkat çeken bir site halini aldık.

Konu sahibi
Çevrimiçi sayısı standart 100 barajına yaklastı 😄

Konu sahibi
Zamanla 1000 leri görür konu bakımından büyük çeşitlilik var özellikle fotoğrafla ilgili konular arttıkça ve mesaj yazıldıkça gelen üyelerde katkı verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt