Komple site yedeğini alabilsek daha iyi olur. 20 senelik arşiv. Genel sohbet kısmını almasak da olur tabiiBurç abi gerçekten buradaysa ve bu mesajı okuyorsa bizimle fotoğraf arşivini paylaşabilir mi acaba ya? Elinde yedeği varsa tabi![]()
Genel Sohbet = Lağım zaten o kısmı kesinlikle almaya lüzum yok.Komple site yedeğini alabilsek daha iyi olur. 20 senelik arşiv. Genel sohbet kısmını almasak da olur tabii![]()
Kokoreç fotoğrafları olmadan da yaşayabiliriz gibiAynı şekilde üyelere özel kısmı da lazım değil Taci dedenin Kokoreç muhabbetleri falan föfkglfjfkfjfkfjkf
Hele bir Tacettin trolü vardı, Balçova övücüsü, Buca Hater'ıydı, kaydolsam ağzına söverdim iyi ki yapmamışım, ayrıca onlarda olan bir sistem vardı, hala daha çözemedimGenel Sohbet = Lağım zaten o kısmı kesinlikle almaya lüzum yok.
Al sana SIHA al sana IHA diye her tartışmayı sabote eden ucube troll mesajlar, saçma sapan bel altı futbol muhabbetleri, Atatürk aleyhinde iğrenç çirkin yazılar, muhaliflere saygısızlık ve hakaret. Cidden gerek yok ya!
Bahsettiğiniz sistem neydi?Hele bir Tacettin trolü vardı, Balçova övücüsü, Buca Hater'ıydı, kaydolsam ağzına söverdim iyi ki yapmamışım, ayrıca onlarda olan bir sistem vardı, hala daha çözemedim
Sadece kendi takip ettiğim bir başlıktı, olmasını istediğiniz otobüs hatlarında dijital tabela oluşturabiliyorlardı,Bahsettiğiniz sistem neydi?
Burç bey vermez zannetmiyorumEğer arşivi alabilirsek ulaşım başlıkları ve şehir başlıklarını kesinlikle almalıyız. Haberler ve sohbette ise müzikler ve yemeklerle(kokoreç başlığı hariç) ilgili olan başlıklar kurtarılabilir.
Misal bu hat, böyle yazmak yerineSadece kendi takip ettiğim bir başlıktı, olmasını istediğiniz otobüs hatlarında dijital tabela oluşturabiliyorlardı,
535 Bayraklı Şehir Hastanesi - Egekent Aktarma Merkezi
Güzergah: Anadolu Caddesi - Yeni Girne - Çevre Yolu
Hatırladım bazı üyeler bunu yapıyordu ama nasıl yapıyorlardı onu bilmiyorum.Sadece kendi takip ettiğim bir başlıktı, olmasını istediğiniz otobüs hatlarında dijital tabela oluşturabiliyorlardı,
Ben de o Mahmut abi'den tarifini isterdim, ama olmuyor,Hatırladım bazı üyeler bunu yapıyordu ama nasıl yapıyorlardı onu bilmiyorum.
Puan sistemleri vardı ve berbattı.Hele bir Tacettin trolü vardı, Balçova övücüsü, Buca Hater'ıydı, kaydolsam ağzına söverdim iyi ki yapmamışım, ayrıca onlarda olan bir sistem vardı, hala daha çözemedim
Yapay zekaya tarif edin daha iyisini yapar.Ben de o Mahmut abi'den tarifini isterdim, ama olmuyor,
Evet de o da o otantikliği vermez ki, nostaljimsi hava katıyordu, o,Yapay zekaya tarif edin daha iyisini yapar.
Mahmut abi ile siyasi olarak çok farklı yerdeydik. Ama adam gibi adamdı. Çok severdim okuyorsa buradan selam olsun.Ben de o Mahmut abi'den tarifini isterdim, ama olmuyor,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.