Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Bucali

Moderatör
Moderatör
Bu forumda açıldıktan sonra unutulan, uzun zamandır var olsa da varlığını göstermeyen ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT hatlarını tartışacağız
Açılış benden olsun hadi.
28:Kavacık-Güzelbahçe
Hiç kullanılmıyor,neredeyse 1/1000 falan görülüyor

• Beğen
Tepkiler: WowTurkey
537 - Doğançay-Bayraklı Şehir Hastanesi: Seferleri çok az ve pek kullanıldığını sanmıyorum. Yakında kapanırsa şaşırmam.

367 - Ümit Mahallesi - Kemer : Denk geldiğinde kullanılıyor lakin sefer sıklığı düşük olduğundan verimli bir hat olduğunu düşünmüyorum. Otogara uğrayacak bir şekilde düzenlenirse kullanımı artabilir.

• Beğen
Tepkiler: Enstanya ve Bucali
367 - Ümit Mahallesi - Kemer : Denk geldiğinde kullanılıyor lakin sefer sıklığı düşük olduğundan verimli bir hat olduğunu düşünmüyorum. Otogara uğrayacak bir şekilde düzenlenirse kullanımı artabilir.
Aynı zamanda Konak'a veya Gümrük'e de uzatılabilir

746 Çakmaklı-Biçerova İzban
665 95 Evler(Siteler)-Yenifoça ring
522 Uzundere Toki-Üçyol Metro
25 Olimpiyat Evleri-Üçkuyular İsk.

Çoğu uzun zamandır aramızda ama varlık göstermiyorlar

Son düzenleme:
570 Denk gelirse öğrenciler kullanıyor gerisi boş Şehir HST uzasa daha fazla iş yapar aslında

• Beğen
Tepkiler: Bucali
946 General Kazım Özalp Mahallesi - Üçkuyular İskele. Günde ne kadar yolcu taşıyor hiç bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Bu 597ye denk gelen var mı acaba
Screenshot_20250614_183727_izmirbb.eshotmobile.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar