945 Şeker Mevhibe'ye uğrarken 946 uğramıyor.Oradan geçecek şekilde revize edilirse kullanımı artar946 General Kazım Özalp Mahallesi - Üçkuyular İskele. Günde ne kadar yolcu taşıyor hiç bilmiyorum.
945 Şeker Mevhibe'ye uğrarken 946 uğramıyor.Oradan geçecek şekilde revize edilirse kullanımı artar946 General Kazım Özalp Mahallesi - Üçkuyular İskele. Günde ne kadar yolcu taşıyor hiç bilmiyorum.
945 veya 946dan biri kaldırılmalı bence.945 Şeker Mevhibe'ye uğrarken 946 uğramıyor.Oradan geçecek şekilde revize edilirse kullanımı artar
Güzergahı değişmesine rağmen bir de.491 Evka 7 - Sarnıç Aktarma Merkezi
513 de var503 Barış Kahvesi - Halkapınar Metro
Yürüyerek gitsen daha hızlı varırsın877 Uzundere Toki-Semt Grj.
Kadar dolandıran hat görmedim
Bu güzergahlarla 946 kaldırılmalı945 veya 946dan biri kaldırılmalı bence.
504 Fuat Edip Baksı - Halkapınar Metro513 de var
Geçen 838 beklerken 56 geldi.52 Çınartepe - Kemer Aktarma Merkezi ve 56 Çobançeşme - Kemer Aktarma Merkezi. Bunlar 42 ve 46ya besleme olarak açıldı büyük ihtimalle iş yapıyorlar mı hiç bilmiyorum.
Doğruhiç bir hat 313'ü geçemez bu konuda
Varlığını unutturma konusunda mı?hiç bir hat 313'ü geçemez bu konuda
Çalıştığı konusundaVarlığını unutturma konusunda mı?
O hattın yolcusu pek yok gibi.234:Üstüme rakip tanımam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.