Site isminin hikayesi ne364 Gerikazanımcılar Sitesi - Halkapınar Metro
Bazı zamanlarda kurtarıcı olabiliyor32 Çimentepe Sitesi - Konak
aslında dönüşümcüler sitesi diye geçer,geri dönüşüm işi yapanların bulunduğu bölgeSite isminin hikayesi ne
aslında dönüşümcüler sitesi diye geçer,geri dönüşüm işi yapanların bulunduğu bölge
Varlığını 1 kere Kemer'de gördüğüm hat,MTK'nın üst taraflarıymış,kandere diye bir yer mi varmış
364ün gene yolcusu yok değil yarıyor364 Gerikazanımcılar Sitesi - Halkapınar Metro
58 sabah akşam çalışmasına rağmen iyi iş yapar58 Kandere-Kemer Akt Mrk-
522 Uzundere TOKI-Üçyol Metro
177 Kaynaklar-Adatepe
328i kapatsınlar 130u açsınlar valla328 in güzergah değişikliliği sonucu az da olsa hareketlendi grev zamanı iyi reklam yaptı ama tek başına hala yeterli değil
E yani bir kere gördüm32 Çimentepe Sitesi - Konak
Procity vermelerine şaşırdımBu 597ye denk gelen var mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 70207
ben birkez binmiştim çok seyrek bir hat 2 saatte bir filan358 Bornova Metro - Pınarbaşı
hattın varlığından haberim bile yoktu pınarbaşına google mapsten bakarken fark ettim böyle bir hattı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.