W
WowTurkeySevdalısı
Öncelikli olarak düşünüldüğünü sanmıyorum. Suriye'nin yola girmesi çok uzun zaman alacak. Zamanla o da olur.
Allah Allah böyle bir kriz yok diyordunuz şimdi de olmayan şey çözülüyorTürkiye ile Suriye arasındaki yüzde 500'lük vergi krizi çözüldü arkadaşlar. Hatta yeni bir serbest ticaret anlaşmasının hayata geçirilmesi bekleniyor.
Kolluk kuvveti oluşturuldumu? İsmi nedir?Suriye'de yeni yönetimin lideri Ahmed Şara, geçiş döneminin Cumhurbaşkanı ilan edildi.
Türkiye ile yeni bir ticaret anlaşması imzalanacak.
polisler alınıyorsa polis araçlarıda olacaktır elbet değilmi?Suriye'de yeni kolluk kuvveti adaylarına eğitim veriliyor
Geçen gün ilk mezun polisler verildi.
Zırhlı araçlar'dan Otokar , BMCSuriye'de "Asayiş" kelimesi sık kullanılır. Asayiş görevlisi diyebiliriz. Yeni ismi bilmiyorum. Eğitimler devam ediyor. 200 bin kadar yeni Asayiş görevlisi olacaktır.
Polis araçları konusunu soracağım. Togg verelim![]()
Daha çok yeni. Şara da bilmiyordurZırhlı araçlar'dan Otokar , BMC
Arazi , Suv ,
Sedan'dan Fiat Egea , Renault Megane vb. Araçları Bütçeye Uygunsa alınabilir.
200 Bin Asayiş Görevlisi olacaksa Trafik , Özel Harekat , Terörle Mücadele Gibi şube'ler kurulacaktır değilmi?
Tişrin barajı kurtarıldı değilmi hocam.Daha çok yeni. Şara da bilmiyordur
İlla ki lazım
PKK oraya neredeyse her gün saldırı düzenliyor. Munbiç kurtarıldı ama Tişrin barajı çevresinde çatışmalar var. Yerliler de zaten kaçtı.Tişrin barajı kurtarıldı değilmi hocam.
peki Caber Kalesi Alındımı ve yerinde duruyormu hocam?PKK oraya neredeyse her gün saldırı düzenliyor. Munbiç kurtarıldı ama Tişrin barajı çevresinde çatışmalar var. Yerliler de zaten kaçtı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.