W
WowTurkeySevdalısı
Yine büyük ihtimalle Kanadasuriyenin internetini (FİBER) ve haberleşme altyapısını kim çekecek? cevap bekliyorum
Yine büyük ihtimalle Kanadasuriyenin internetini (FİBER) ve haberleşme altyapısını kim çekecek? cevap bekliyorum
Şam'dan Halep'e hızlı tren hattı. Halep'ten Antep'e bağlantı ile Şam İstanbul bağlanmış olur.Bizim Ulaştırma bakanlığı, Şam Havalimanı'nın yenilenmesi ile ilgili çalışma yürütüyor. Belki bir demiryolu hattı da olabilir.
M4 ve M5 kara yollarında yapılan çalışmalar, köprülerin tamiri gibi işler olası.
Haberleşme alanında büyük eksiklikler var. Bu konuda Kanada ile görüşüyorlar.
Verirler 12 milyon, alırlar 120 milyon...Kanada, acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla Suriye’ye yaklaşık 12 milyon dolar fon sağlayacağını açıkladı. Bu yardım, temiz su, gıda ve sağlık hizmetleri gibi birçok alanda kullanılacak.
Kanada acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla insani yardım kapsamında Suriye'ye yaklaşık 12 milyon dolar fon sağlayacağını duyurdu.
Kanada Uluslararası Kalkınma Bakanlığından Suriye'ye sağlanacak yardıma ilişkin yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada, Kanada'nın Suriye halkına olan bağlılığı teyit edildi.
Acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla insani yardım kapsamında Suriye'ye yaklaşık 12 milyon dolar fon sağlanacağı bildirilen açıklamada, bu fonun, temiz su ve gıdadan sağlık hizmetlerine kadar birçok alanı kapsadığı belirtildi.
Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Bakan Ahmed Hussen, "Kanada, Suriye halkı ve bu insani krizden etkilenen komşu ülkelerdeki insanlarla dayanışma içindedir ve krizin etkilerini gidermek için çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
hocam Kanada Onlara pahalıya patlatmazmı.Haberleşme alanında büyük eksiklikler var. Bu konuda Kanada ile görüşüyorlar.
Zaten parayla ödemeleri imkansız.hocam Kanada Onlara pahalıya patlatmazmı.
Hocam hızlı tren daha çok erkenŞam'dan Halep'e hızlı tren hattı. Halep'ten Antep'e bağlantı ile Şam İstanbul bağlanmış olur.
bölgede osmanlıdan kalma hicaz demiryolu hattı duruyor olması lazım Sağlammı hala?Şam'a kadar demiryolu bütünlüğünün sağlanması için çalışmalar söz konusu...
Ürdün tarafı kullanılabilir durumdaHocam hızlı tren daha çok erken
bölgede osmanlıdan kalma hicaz demiryolu hattı duruyor olması lazım Sağlammı hala?
Suriyede Osmanlı Tarafından Yaptırılan Demiryolu Şuanda Kullanılabilirmi.Ürdün tarafı kullanılabilir durumda
Süs diye duruyor. Şu durumda kullanılamaz.Suriyede Osmanlı Tarafından Yaptırılan Demiryolu Şuanda Kullanılabilirmi.
Hayır.Adana > Halep > Hama > Humus > Şam > Dera
Demiryolu Hattının bu kısımları Kullanılabilirmi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.