W
hocam demiryolu duruyormu yokksa hattı yokmu ettiler.Hayır.
Tam bilmiyorum ama Suriye tarafı kullanılmıyor. Ürdün tarafı duruyor. Medine tarafı bakımda.
Suriye tarafı harap olmuştur.
120 yıllık proje Bu sefer Türkiye ve Suriye ile beraber tekrar yapılmalı. Dediğiniz gibi ticareti arttırır ulaşımı rahatlatır.120 yıllık bu projenin şu an aktif olduğunu düşünün. Ticareti artırır, ulaşımı rahatlatır. Böyle büyük bir proje. Vaktinde Hac mesafesini 1 aydan 5 güne indiren bir proje.
Aynı güzergâh olmasa bile...120 yıllık proje Bu sefer Türkiye ve Suriye ile beraber tekrar yapılmalı. Dediğiniz gibi ticareti arttırır ulaşımı rahatlatır.
hocam demiryolların güzergahlarının haritasını bulursak belkide vardır bu hat hala kullanılıyordur.Aynı güzergâh olmasa bile...
Tarihi hattın restore edileceğini duymak için proje geliştirildigini duymak çok güzel.
Bu yolların genişletilmesi hakkında bir proje varmı hocam? İlerde yoğunluk olması muhtemel.Birkaç kez geçtim ama 700 km'lik yolun her yeri aynı şerit değil. M4 - M5 kesişiminde yol daralıyor. Çoğunda 2 şerit.
M4 ve M5 kara yollarında çalışmalar henüz başlamadı. Genişletme yapılır mı bilmiyorum ama köprülerin tamiri ile işe başlayacaklardır. Köprülerin tamiri trafiği biraz olsun rahatlatır.Bu yolların genişletilmesi hakkında bir proje varmı hocam? İlerde yoğunluk olması muhtemel.
M4 ve M5 kara yollarında çalışmalar henüz başlamadı. Genişletme yapılır mı bilmiyorum ama köprülerin tamiri ile işe başlayacaklardır. Köprülerin tamiri trafiği biraz olsun rahatlatır.
2 şerit geliş 2 şerit gidiş şuanlık yeterli bölgede çok araç olacağından kaldırması güç ticarette diyorsunuz en az 1 şeriti tırlara gider Hemen en az 3 + 3 olmalı hız sınırları uygun olmalı.Ticaret normale dönsün huzur gelsin de 2 şerit geliş, 2 şerit gidiş de yeterli. Bu yolun genişletilmesinden daga zorunlu işler var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.