Kendimi camdan aşağı atarım×Bayılırım yaa( gerçek anlamda )
Biliyorum anlatmak için böyle yapmışta , otobüste kibrit kutusu gibi ya
Böyle başlanıyor Bu arada sonra detaylar geliyorBiliyorum anlatmak için böyle yapmışta , otobüste kibrit kutusu gibi ya![]()
Bu otobüse bir gün binmek istiyorum dendiği kadar kötü müHatta oyunun içerikler kısmında lanet okuduğumuz bir bölüm bile olabilir sırf şu otobüs için
Başka hatta binme , sırf deneneceği için mükemmel çalışır . 36V’de bin .Bu otobüse bir gün binmek istiyorum dendiği kadar kötü mü
Ben oynuyordum Bilgisayarım Kaldırmıyordu. (İş Bilgisayarı) Ben Oyunların tadını alamadımki. Benim Bilgisayar Minecraft'tan 911 Operator'dan başka birşeyi doğru düzgün kaldırmadıUlaşımcı olup ETS 2 oynayan yok mu![]()
blender'da biz masayı zarzr yaptık la.Bu öğretir bak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.