Şuan hangi bilgisayar oyunu oynuyorsunuz konuşalım
FH5 dene bak cok guzelBen her ne kadar 55 Bin TL'lik sistem toplasam da eskilerden vazgeçemiyorumNeed for Speed Underground 1 oynuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 77109
Bende seviyorum kaza testi yaparim asiri eglenceliBeam.NG Drive
Resmen Minecraft ama arabalar için
Satın almıştım bunu aşırı zevkli uçurumdan atlayıp atlayıp duruyordumBeam.NG Drive
Resmen Minecraft ama arabalar için
FH4 var diye 5'i almamıştım. 16 dolar pahalı gelmişti. Bir ara alır oynarımS
FH5 dene bak cok guzel
Oyunu otobüs merakı olan için daha çekici ben hep oyundaki şöför mahalleni ne kadar merak ersem oynamak isterim o yüzden sevdiğim oyunlardan biridirOmsiyi bende çok istiyordum aldım da grafikleri kartondan olması kötü sadece
Yok hepsi bilgisayar için maalesef. Telefondan oyun oynamayı sevmiyorum bilen arkadaşlar önerebilirlerBu oyunlar android oyunlar mı? Android tavsiyeniz var mı?
Ben de pcden bluestacks ile android oyunlar oynuyom işte nabim, fakirin yüzü gülür mü?Yok hepsi bilgisayar için maalesef. Telefondan oyun oynamayı sevmiyorum bilen arkadaşlar önerebilirler
Fakiy diyim ben amca, payam vay benim çok şüküy. Maseyatimden sona, Poyşe panameyanın taksidini yeni bitiydim...Pc varsa COD aslında iyi bir alternatif, paraszlar için
Var otobüs oyunu seviyorsan Proton Bus Simulator var, Rise of Kingdoms oynuyorum.Bu oyunlar android oyunlar mı? Android tavsiyeniz var mı?
Ben de amca değilimFakiy diyim ben amca, payam vay benim çok şüküy. Maseyatimden sona, Poyşe panameyanın taksidini yeni bitiydim...![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.