Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

[Oylama] Rütbeler Hakkında Oylama | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

[Oylama] Rütbeler Hakkında Oylama

Bir yanlış anlaşılma oldu o zaman :D Yarın gün sonunu bekleyelim yinede. O esnada kategoriler ve kategori modlarınıda belirlemeyi bitirip yine duyurusunu yapacağız.
Öyle Olsun Hocam.

12 - 3

• Beğen
Tepkiler: Arsen
📣📣 Oylamaya katılmamış forum üyelerimizin saat 23.59'da dek oylarını vermesi önemle rica olunur!¡

Bir teğmen ve bir binbaşı gördüm. Benim rütbem ne acaba? :)

Mesleklere özel rütbeler de olabilir isteyene. İşadamı, Kaptan, Marangoz, Sanatçı gibi

En çok mesajı olan benim aranızda. General olmam icap eder :D

Onu aslında rütbe istemeyenlere benimki gibi de yapılabilir,
Misal özel başlık oluşturup ne istiyorsa onu yazabilir,
Mesela ben Konargöçer yazdım, gezileri sevdiğimden, sürekli aynı yerde duramadığımdan;)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.