Site denetçisi lafını biraz daha açabilir miyiz hocam?Benim şu anda 418 tane mesajım var bu mesajımda 419. mesajım bence 1000. mesajı olanlar komutan olsun yani site denetçisi olsun.![]()
Site denetçisi lafını biraz daha açabilir miyiz hocam?Benim şu anda 418 tane mesajım var bu mesajımda 419. mesajım bence 1000. mesajı olanlar komutan olsun yani site denetçisi olsun.![]()
Moderatör olsun demek istedim.Site denetçisi lafını biraz daha açabilir miyiz hocam?
Kapanmadan önce Wowturkey moderatörlerine denetçi diye hitap edilirdi.Site denetçisi lafını biraz daha açabilir miyiz hocam?
O kısmını biz belirleyemiyoruz ama, üzülerek söylerim ki, bu fikre biraz düşük ihtimal verebilirim, yönetici alımın kriterlerini @Arsen hocam belirlerModeratör olsun demek istedim.![]()
Aynı kravatın laciverdi diyordu, sivile 360° dönüş yaptı
Aynen öyle yok böyle bir dönüşAynı kravatın laciverdi diyordu, sivile 360° dönüş yaptı
Fikirler değişir
Anket ekleseydik daha hızlı anlardıkŞuan deneme amaçlı askeri rütbeler ekledim. Çoğunluk nasıl isterse ona göre çeviririz.
Oylama bittikten somra çoğunluğa göre askerî seçilirse @Rime in liste mi olacakŞuan deneme amaçlı askeri rütbeler ekledim. Çoğunluk nasıl isterse ona göre çeviririz.
Neden 19:05?11 Askeri 3 Sivil.
Yarın 19:05'e kadar devam ediyor.
Oylamayı ve Konuyu19:05 Civarı AçtımNeden 19:05?Forumda tüm takım taraftarları eşit. Yarın gece 23:59'a kadar devam etsin bakalım.