zaten kaçırsak 23:59'dan sonra yazılanları saymayızBaşlığı 23.59da kapatıcak gönüllü moderatör kim olucak acaba
zaten kaçırsak 23:59'dan sonra yazılanları saymayızBaşlığı 23.59da kapatıcak gönüllü moderatör kim olucak acaba
Hayır tabi ki ben olacağım,zaten kaçırsak 23:59'dan sonra yazılanları saymayız
Beğeni'de o boş birşey.Hocam birşey sorucam bu puan neye göre artıyor mesaj sayısına göre mi
Rütbe | Mesaj Sayısı | Açıklama |
---|---|---|
Er | 0 – 9 | Yeni katılım, gözlemci. |
Onbaşı | 10 – 24 | İlk yorumlarını yapmış üye. |
Çavuş | 25 – 99 | Forum kültürüne adapte oluyor. |
Teğmen | 100 – 299 | Aktif, fikirlerini paylaşan kullanıcı. |
Yüzbaşı | 300 – 699 | Kalıcı katkılar sunan orta seviye üye. |
Binbaşı | 700 – 1.999 | Forumun saygı duyulan üyelerinden biri. |
Yarbay | 2.000 – 4.999 | Kıdemli, yönlendirici, topluluğun önde geleni. |
Albay | 5.000+ | Efsane üye. Forumun yaşayan tarihidir. ![]() |
Yarbay ve Albay rütbeleri biraz zor edinilmesi gerek. Değerlerini kaybetmemeleri için. Ama başlarda geçiş çok hızlı. O yayılabilir.En baştaki geçişler çok hızlı daha yayılabilirmiş bence ayrıca Binbaşı ve sonrasındaki geçişler çok uzun kalmış
1 ay sonra herkes Albay olacak.
WOWTURKEY FORUM RÜTBE PLANI
Rütbe Mesaj Sayısı Açıklama Er 0 – 9 Yeni katılım, gözlemci. Onbaşı 10 – 24 İlk yorumlarını yapmış üye. Çavuş 25 – 99 Forum kültürüne adapte oluyor. Teğmen 100 – 299 Aktif, fikirlerini paylaşan kullanıcı. Yüzbaşı 300 – 699 Kalıcı katkılar sunan orta seviye üye. Binbaşı 700 – 1.999 Forumun saygı duyulan üyelerinden biri. Yarbay 2.000 – 4.999 Kıdemli, yönlendirici, topluluğun önde geleni. Albay 5.000+ Efsane üye. Forumun yaşayan tarihidir.
Böyle bir tablo sizce nasıl?
Aynen gün içerisinde bir konuya girsen zaten ortalama 20-25 mesaj atarsın bir günde 3 rütbe görmüş olur. 0-100 veya 0-200 gibi ayrılabilir. Sonlara doğru haklısın elde etmesi zor olmalıYarbay ve Albay rütbeleri biraz zor edinilmesi gerek. Değerlerini kaybetmemeleri için. Ama başlarda geçiş çok hızlı. O yayılabilir.
Benim tablo daha iyi gibi.Aynen gün içerisinde bir foruma girsen zaten ortalama 20-25 mesaj atarsın bir günde 3 rütbe görmüş olur. 0-100 veya 0-200 gibi ayrılabilir. Sonlara doğru haklısın elde etmesi zor olmalı
Buraya atar mısın? Hep birlikte fikir yürütelim.Benim tablo daha iyi gibi.
attım.Buraya atar mısın? Hep birlikte fikir yürütelim.