Hangi konuda bakamıyor?Önceden demiştim hala diyorum: otokarlara izmir bakamıyor
Hangi konuda bakamıyor?Önceden demiştim hala diyorum: otokarlara izmir bakamıyor
2-3 makyajlı otokar fotoğrafı at da gözümüz gönlümüz açılsın : )Eshot iettden daha iyi bakiyor araclara
İett'de gayet iyi bakıyor bence, CapaCity ve Citaro'Lar yollardalar.Eshot iettden daha iyi bakiyor araclara
Madem iyi bakıyor niye ağlıyorsun atabeyEshot iettden daha iyi bakiyor araclara
Yani 2013 kentler hala taş gibi yoldalarİett'de gayet iyi bakıyor bence, CapaCity ve Citaro'Lar yollardalar.
2006 Citaro'lar günlük sefere çıkıyorlar. Neredeyse Ikarus'ları tahtından edecekler.Yani 2013 kentler hala taş gibi yoldalar
2-3 makyajlı otokar fotoğrafı at da gözümüz gönlümüz açılsın : )
Gediz garaj güzeli
Cunku kalitesiz ama bakimliMadem iyi bakıyor niye ağlıyorsun atabey
Bu arabada etiketler ve çıkartmalar var. Sürücüsü muhtemelen ekstra özen gösteriyordur.
Bu sadece bir kaçıBu arabada etiketler ve çıkartmalar var. Sürücüsü muhtemelen ekstra özen gösteriyor.
Deutz motorun maaşallahı var. Paccar için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim.915 adet Otokar Kent'ten (JVler hariç) 12 yılda sadece 5 fire var.
stajyerlere laf atmayın izmir metrosunda grev varken stajyer makinistler metro'ları sürmüştüBakım onarım işlerini stajyer personellere yaptırmaya çalışıyorlar çünkü
İETT den bir abiyle Citaro ‘ ların emekli olması sonrasında Şahinkaya garajına hangi araçları verirler konusunu konuşurken Deutz motorlu Otokar’ların Beykoz yollarında pek de randımanlı çalışmadığını , o yüzden kesinlikle Mercedes motorlu araç isteyeceklerini ( yani Akia ) söylemiştiDeutz motorun maaşallahı var. Paccar için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.