Hayalet gösterge olması iyi yine deKataloğa baktım 2025 model arabaya gidip sultan direksiyonu koymuşlar. Tam bir rezalet

Hayalet gösterge olması iyi yine deKataloğa baktım 2025 model arabaya gidip sultan direksiyonu koymuşlar. Tam bir rezalet
Direksiyonun görünüşü bence önemsiz. Markanın çerçeveli olması hoş bir dokunuş katmış.Kataloğa baktım 2025 model arabaya gidip sultan direksiyonu koymuşlar. Tam bir rezalet
Yenisi Mercedes'e göre iddialı duruyor. Conecto modelinde henüz hayalet ekran gibi opsiyonlar sunulmadı.Bu huradalardan İzmir bir daha alirsa cok kotu olucak![]()
Önceden demiştim hala diyorum: otokarlara izmir bakamıyorYeni gelince yanmayi becermis Koskoca otokar nasil bunu yapiyor acaba bosuna hurda demiyorum inanmiyonuz gelin deneyin İzmirdekileri begenmiyeceksiniz
Bakım onarım işlerini stajyer personellere yaptırmaya çalışıyorlar çünküÖnceden demiştim hala diyorum: otokarlara izmir bakamıyor
Temsa bile daha guzel otokardan koltuk koyulacak yeri bos birakmislarYenisi Mercedes'e göre iddialı duruyor. Conecto modelinde henüz hayalet ekran gibi opsiyonlar sunulmadı.
Sizin karsanlarida goruyoruzÖnceden demiştim hala diyorum: otokarlara izmir bakamıyor
Kaç karsan fire verdiSizin karsanlarida goruyoruz
Allah nazardan saklasın fakat karşıdaki körüklü karsanlarla kurtköydekiler arasında ciddi fark var. Bakan-bakamayan farkıSizin karsanlarida goruyoruz
Konuyu dağıtmayalım Otokar yeri burasıSizin karsanlarida goruyoruz
Kurtköy Garajı ,Karsan konusunda uzmanlaşmış bir garaj bana göre.Allah nazardan saklasın fakat karşıdaki körüklü karsanlarla kurtköydekiler arasında ciddi fark var. Bakan-bakamayan farkı
Acaba temsalar bu garaja gelse daha iyi durumda olurlar mıydı. Şahinkaya ya daKurtköy Garajı ,Karsan konusunda uzmanlaşmış bir garaj bana göre.
Herhalde olurlardı çünkü JV serisi Otokar'lar da iyi durumdaAcaba temsalar bu garaja gelse daha iyi durumda olurlar mıydı. Şahinkaya ya da
Zor olurAcaba temsalar bu garaja gelse daha iyi durumda olurlar mıydı. Şahinkaya ya da
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.