Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iveco İstanbul şartlarına uygun mudur
Uygundur. İstanbulun ortaları bayağı dağlık tepelik. Crossway’in Köy hatlarında olması otokarlarımızın ömrünü uzatacaktır
Köy hattında olduğu için de 2 kapılı olması sıkıntı teşkil etmez bence
İETT körüklü bir tane de tasarlattırırsa şile hatlarına verilir.

Kardeş Raporlayacaksın bunu başlığa yazamazsın ayrıca istediğimizi yazarız Otokarla mı ilgili evet? Onların suçu mu evet

Burası genel başlık old
Ya başlığı dağıtmak istemiyorum ama ya şurda Otokar’ın yeni kasasıdır filan okumak istiyorum hep aynı yazı !
Otokar hurda inşallah bizim buraya alınmaz . Ya kardeşim git şunu İzmir başlığında söyle ya , Genel Başlıklarda şu hurda bu bizim buraya alınmasın tarzı yorumlar yapılmasın . @Rick Grimes lütfen şu Otokar’a saçma salak yorum yapanların mesajlarını silme yetkin var mı ? Ya da random başlığa filan taşınsa

Allah aşkına kötü araç diyebilirsin , bu bir eleştridir mesela yapılabilir . Ben beğenmiyorum tarzı yorum da yapılabilir . Yok bu hurda İzmire almayın şunu , çöp bu bu kadar sert konuşulacaksa bu başlıkta konuşulmasın . Ben sürekli genel başlıklarda İzmirdeki Otokarların ne kadar hurda olduğunu okuyup okuyup duruyorum . Ya vallahi böyle . 7 den 10’a kadar inceleyin Kalitesiz , çöp , hurda ? Bu ne yahu ? Eleştirinin de bir sınırı var . Bu konuştukları kişisel problemler . Beğenmessin bir markayı da bu kadarı da artık takıntılık yapmak arkadaş

Haklı olduğun konuda da disslike atıyor . Subhanallah
Genel başlık olduğu için bir şey yapamam. İstanbula özel olsaydı taşırdım ama sonuçta kişinin kendi görüşü bir şey diyemem küfür - hakaret olmadığı sürece. O Yüzden raporlayabilirsin diğer moderatörler bakar

Ya başlığı dağıtmak istemiyorum ama ya şurda Otokar’ın yeni kasasıdır filan okumak istiyorum hep aynı yazı !
Otokar hurda inşallah bizim buraya alınmaz . Ya kardeşim git şunu İzmir başlığında söyle ya , Genel Başlıklarda şu hurda bu bizim buraya alınmasın tarzı yorumlar yapılmasın . @Rick Grimes lütfen şu Otokar’a saçma salak yorum yapanların mesajlarını silme yetkin var mı ? Ya da random başlığa filan taşınsa

Allah aşkına kötü araç diyebilirsin , bu bir eleştridir mesela yapılabilir . Ben beğenmiyorum tarzı yorum da yapılabilir . Yok bu hurda İzmire almayın şunu , çöp bu bu kadar sert konuşulacaksa bu başlıkta konuşulmasın . Ben sürekli genel başlıklarda İzmirdeki Otokarların ne kadar hurda olduğunu okuyup okuyup duruyorum . Ya vallahi böyle . 7 den 10’a kadar inceleyin Kalitesiz , çöp , hurda ? Bu ne yahu ? Eleştirinin de bir sınırı var . Bu konuştukları kişisel problemler . Beğenmessin bir markayı da bu kadarı da artık takıntılık yapmak arkadaş
Gerçekten. Tutturulmuş bir hurda hurda yeni otobüs yanmış olabilir ama bu bir kereye mahsus bir olay. Bir daha yaşanırsa gündeme gelmeli anca. Bu otokardan ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Dendiği gibi F/P aracı, bunu da yerine getiriyorlar. Citaro gibi bir araç mı bekliyorlar acaba. Yok trim sesi kötü yok zangırdıyor bu kadar çıtkıldırım olmayın. Bu bir makine sonuçta, ses çıkarması, titremesi çok doğal. Bir de izmirdekilerin burun kıvırdığı otokarlar bizde köy hattına da gidiyor şehirlerarası tura da, hiç bir şey de yaşanmıyor. İzmir’deki garajlar dandik diye ihale otokar’a kitlenmemeli. Citaro falan gelse de kalitesini düşürürdü garajlarınız. Otokar sonuç olarak bir otobüsten beklenen 2 temel şeyi karşılıyor; çok oturaklı götürgeç vazifesini yerine getirimesi ve konforlu olması. Sizin otokarlarınız bunları karşılamıyorsa bunu sorgulamalısınız

Gerçekten. Tutturulmuş bir hurda hurda yeni otobüs yanmış olabilir ama bu bir kereye mahsus bir olay. Bir daha yaşanırsa gündeme gelmeli anca. Bu otokardan ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Dendiği gibi F/P aracı, bunu da yerine getiriyorlar. Citaro gibi bir araç mı bekliyorlar acaba. Yok trim sesi kötü yok zangırdıyor bu kadar çıtkıldırım olmayın. Bu bir makine sonuçta, ses çıkarması, titremesi çok doğal. Bir de izmirdekilerin burun kıvırdığı otokarlar bizde köy hattına da gidiyor şehirlerarası tura da, hiç bir şey de yaşanmıyor. İzmir’deki garajlar dandik diye ihale otokar’a kitlenmemeli.
Oh be en azından beni anlayan ve destek çıkan birileri var . Allah razı olsun

Bende otokarın Türkiye'nin en iyi markası olduğunu düşünüyorum. Hurdakar denmesini desteklemiyorum ama sırf otokarı sevdiğim için taraf tutup mesaja bir şey yapamam. Sonuçta herkesin kendi fikrinde özgür
Hayır bende isterse kötü bir fikri olsun sıkıntı değil yazabilir . Otokar kötü yazabilir mesela . 1 kere yazarsın oldu bitti . Sürekli sürekli her mesajda hurdakar yazmana gerek yok anlıyoruz ilk okuduğumuzda
Yoksa banane 1 kez hurdakar yazmış , olabilir . Ama ikinci seferde abartı hocam . Net

Geri
Üst Alt