Iveco İstanbul şartlarına uygun olur muNasıl yani
Son düzenleme:
Iveco İstanbul şartlarına uygun olur muNasıl yani
Uygundur. İstanbulun ortaları bayağı dağlık tepelik. Crossway’in Köy hatlarında olması otokarlarımızın ömrünü uzatacaktırIveco İstanbul şartlarına uygun mudur
Karsan , Breda ‘ nın üretim lisansını alıp araç üretmişti , şimdi de benzer durum Otokar- iveco arasında var. Sanırım arkadaş bu durumdan bahsediyorNasıl yani
En son İtalyan Breda otobüsler İETT’de randımanlı olmamıştı, acaba Iveco olur mu diye diyorum.Karsan , Breda ‘ nın üretim lisansını alıp araç üretmişti , şimdi de benzer durum Otokar- iveco arasında var. Sanırım arkadaş bu durumdan bahsediyor
Iveco Kaliteli markadırEn son İtalyan Breda otobüsler İETT’de randımanlı olmamıştı, acaba Iveco olur mu diye diyorum.
Finnmechanica Breda daha kaliteli aslındaIveco Kaliteli markadır
Breda’nın son durumu dahi meçhulFinnmechanica Breda daha kaliteli aslında
Tata, Jaguar/Land Rover ile Air İndia gibi önemli markaların da sahibi.Bu arada Iveco'yu Tata motors satın alıyormuş
Genel başlık olduğu için bir şey yapamam. İstanbula özel olsaydı taşırdım ama sonuçta kişinin kendi görüşü bir şey diyemem küfür - hakaret olmadığı sürece. O Yüzden raporlayabilirsin diğer moderatörler bakarYa başlığı dağıtmak istemiyorum ama ya şurda Otokar’ın yeni kasasıdır filan okumak istiyorum hep aynı yazı !
Otokar hurda inşallah bizim buraya alınmaz . Ya kardeşim git şunu İzmir başlığında söyle ya , Genel Başlıklarda şu hurda bu bizim buraya alınmasın tarzı yorumlar yapılmasın . @Rick Grimes lütfen şu Otokar’a saçma salak yorum yapanların mesajlarını silme yetkin var mı ? Ya da random başlığa filan taşınsa
Allah aşkına kötü araç diyebilirsin , bu bir eleştridir mesela yapılabilir . Ben beğenmiyorum tarzı yorum da yapılabilir . Yok bu hurda İzmire almayın şunu , çöp bu bu kadar sert konuşulacaksa bu başlıkta konuşulmasın . Ben sürekli genel başlıklarda İzmirdeki Otokarların ne kadar hurda olduğunu okuyup okuyup duruyorum . Ya vallahi böyle . 7 den 10’a kadar inceleyin Kalitesiz , çöp , hurda ? Bu ne yahu ? Eleştirinin de bir sınırı var . Bu konuştukları kişisel problemler . Beğenmessin bir markayı da bu kadarı da artık takıntılık yapmak arkadaş
Haklı olduğun konuda da disslike atıyor . Subhanallah
Gerçekten. Tutturulmuş bir hurda hurda yeni otobüs yanmış olabilir ama bu bir kereye mahsus bir olay. Bir daha yaşanırsa gündeme gelmeli anca. Bu otokardan ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Dendiği gibi F/P aracı, bunu da yerine getiriyorlar. Citaro gibi bir araç mı bekliyorlar acaba. Yok trim sesi kötü yok zangırdıyor bu kadar çıtkıldırım olmayın. Bu bir makine sonuçta, ses çıkarması, titremesi çok doğal. Bir de izmirdekilerin burun kıvırdığı otokarlar bizde köy hattına da gidiyor şehirlerarası tura da, hiç bir şey de yaşanmıyor. İzmir’deki garajlar dandik diye ihale otokar’a kitlenmemeli. Citaro falan gelse de kalitesini düşürürdü garajlarınız. Otokar sonuç olarak bir otobüsten beklenen 2 temel şeyi karşılıyor; çok oturaklı götürgeç vazifesini yerine getirimesi ve konforlu olması. Sizin otokarlarınız bunları karşılamıyorsa bunu sorgulamalısınızYa başlığı dağıtmak istemiyorum ama ya şurda Otokar’ın yeni kasasıdır filan okumak istiyorum hep aynı yazı !
Otokar hurda inşallah bizim buraya alınmaz . Ya kardeşim git şunu İzmir başlığında söyle ya , Genel Başlıklarda şu hurda bu bizim buraya alınmasın tarzı yorumlar yapılmasın . @Rick Grimes lütfen şu Otokar’a saçma salak yorum yapanların mesajlarını silme yetkin var mı ? Ya da random başlığa filan taşınsa
Allah aşkına kötü araç diyebilirsin , bu bir eleştridir mesela yapılabilir . Ben beğenmiyorum tarzı yorum da yapılabilir . Yok bu hurda İzmire almayın şunu , çöp bu bu kadar sert konuşulacaksa bu başlıkta konuşulmasın . Ben sürekli genel başlıklarda İzmirdeki Otokarların ne kadar hurda olduğunu okuyup okuyup duruyorum . Ya vallahi böyle . 7 den 10’a kadar inceleyin Kalitesiz , çöp , hurda ? Bu ne yahu ? Eleştirinin de bir sınırı var . Bu konuştukları kişisel problemler . Beğenmessin bir markayı da bu kadarı da artık takıntılık yapmak arkadaş
Oh be en azından beni anlayan ve destek çıkan birileri var . Allah razı olsunGerçekten. Tutturulmuş bir hurda hurda yeni otobüs yanmış olabilir ama bu bir kereye mahsus bir olay. Bir daha yaşanırsa gündeme gelmeli anca. Bu otokardan ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Dendiği gibi F/P aracı, bunu da yerine getiriyorlar. Citaro gibi bir araç mı bekliyorlar acaba. Yok trim sesi kötü yok zangırdıyor bu kadar çıtkıldırım olmayın. Bu bir makine sonuçta, ses çıkarması, titremesi çok doğal. Bir de izmirdekilerin burun kıvırdığı otokarlar bizde köy hattına da gidiyor şehirlerarası tura da, hiç bir şey de yaşanmıyor. İzmir’deki garajlar dandik diye ihale otokar’a kitlenmemeli.
Hayır bende isterse kötü bir fikri olsun sıkıntı değil yazabilir . Otokar kötü yazabilir mesela . 1 kere yazarsın oldu bitti . Sürekli sürekli her mesajda hurdakar yazmana gerek yok anlıyoruz ilk okuduğumuzdaBende otokarın Türkiye'nin en iyi markası olduğunu düşünüyorum. Hurdakar denmesini desteklemiyorum ama sırf otokarı sevdiğim için taraf tutup mesaja bir şey yapamam. Sonuçta herkesin kendi fikrinde özgür
Deutz araba motoru üretmeyi bırakmış maalesef. Ford ecotorq denediler de sonuç pek iyi olmadıKent'in Conecto'dan eksik kalır bir yanı da yok üstelik sadece motoru yüzünden biraz ruhsuz duruyorlar. Deutz motora dönseler keşke.
Otokar - Deutz İlişkisi dünyanın en iyi ilişkisiydi sanırım. Sadece otobüsle de değil minibüslerin efsanesi M2000 de dahilDeutz araba motoru üretmeyi bırakmış maalesef. Ford ecotorq denediler de sonuç pek iyi olmadı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.