Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Konu sahibi
Hata olma ihtimali var mı yoksa sefer ciddi ciddi 6 saat 31 dakika mı sürmüş. Tamam trafik varda günün %25'i bir seferde geçmiş olamaz @tolga

Ekran görüntüsü 2025-08-02 003930.png

Son düzenleme:
@tolga hocam konusu geçmişken sorayım. Arnavutköyde başlayan MD- kodlu minibüsleri sitede görebilme ihtimalimiz var mı acaba yoksa aynı API'yi kullanmıyorlar mı
İETT altyapısına entegre değiller maalesef. TUHİM'e bağlılar.
Hata olma ihtimali var mı yoksa sefer ciddi ciddi 6 saat 31 dakika mı sürmüş. Tamam trafik varda günün %25'i bir seferde geçmiş olamaz @tolga

Ekli dosyayı görüntüle 75998
21.20'yi geçmiş o kesin fakat 22.11'de bitirmemiş galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 75998
Burda hata yok trafik yüzünden sefer iptali yapılır a noktasından kalkıp b noktasına giderken trafikden gidemezse b noktasının seferi iptal edilip tekrardan a noktasına dönüp sefer saatini bekler

Konu sahibi
Burda hata yok trafik yüzünden sefer iptali yapılır a noktasından kalkıp b noktasına giderken trafikden gidemezse b noktasının seferi iptal edilip tekrardan a noktasına dönüp sefer saatini bekler
Hatanın trafikten iptal olup olmadığını sormadım yoksa en çok takip ettiğim şey biliyorum. Seferin gerçekten 6 saatten fazla sürüp sürmediğini sordum

Ben yolcu düşmesine takıldım daha çok yolcu düştü mü yoksa yolcuyu mu düşürdü acaba yolcuyu düşürdükten sonra hastaneye gidip başında mı bekledi 6 saat 31 dakika? 🤔
Sanmam abi yolcu düşmesi denilen olay 04:40 seferinde gerçekleşmiş , beklediyse başında muhtemelen 3-4 saat filan beklemiştir . 09:40 seferi de iptal çünkü aynı sebepten .
6 saat 31 dakika süren seferine tam zamanında başlamış . Ona rağmen yetişememiş . Kesinlikle trafikle alakalı .

Sanmam abi yolcu düşmesi denilen olay 04:40 seferinde gerçekleşmiş , beklediyse başında muhtemelen 3-4 saat filan beklemiştir . 09:40 seferi de iptal çünkü aynı sebepten .
6 saat 31 dakika süren seferine tam zamanında başlamış . Ona rağmen yetişememiş . Kesinlikle trafikle alakalı .
6 saat 31 dakika süren trafik nasıl bir trafik? Kaza, yol çalışması falan mı vardı o yolda? Her gün yaşanılan bir durum mu? İş giriş-çıkış saati değil, haftasonu değil anormal bir durum gelişmiş orada. O sürelerde ben Gebze'den Denizli'ye kadar gitmişliğim var.

6 saat 31 dakika süren trafik nasıl bir trafik? Kaza, yol çalışması falan mı vardı o yolda? Her gün yaşanılan bir durum mu? İş giriş-çıkış saati değil, haftasonu değil anormal bir durum gelişmiş orada. O sürelerde ben Gebze'den Denizli'ye kadar gitmişliğim var.
Ben de anlayamadım ki abi . Benim kullandığım hatta trafik yoktu ama İstanbul’da başka her yerde trafik varmış deli gibi . Kaza olsa illa ki görürdük / duyardık . Acaba bazı yollar mı kapatıldı gizliden diye düşündüm , öyle bir şey olsa duyurularda yazardı .
İşin ilginç kısmı, her gün böyle bir trafik yok . Öğleden sonra gelişen bir trafik. İlginç gerçekten

Abi hattın güzergahı tamamen trafik hele ki o saatlerde var ya adım atamazsın 6 saat çok gibi görünüyor ama o trafiği görseniz hak verirsiniz

Konu sahibi
Abi hattın güzergahı tamamen trafik hele ki o saatlerde var ya adım atamazsın 6 saat çok gibi görünüyor ama o trafiği görseniz hak verirsiniz
İşte şoför olmanın zorlukları. Hep kolaymış gibi lanse ediliyor ama Türkiyedeki en zor mesleklerden biri

Geri
Üst Alt