Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Çok güzel araçlar (kullanılan tek araç BMC procity ve nuh nebiden kalma ÖHO midibüsleri)
Ordaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi bence

Ordaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi bence
oradaki körüklü man eğer ekşi de okuduğum doğruysa 1 milyon kmye sahip ankaradan Melih gökçek zamanında getirildi bir de bir unvana sahipti de hatırlamıyorum solo karsanların bazıları yedek araç bazıları direk pasif kalanlar 2015 model iettt benzeri araçlar

Abi sadece İOS’ta mı böyle bilmiyorum ama siteyi açınca alt taraftaki paneli açma tuşu ( araç kodlarını yazdığımız alan ) önce gözükmüyor . Aşağıda lejant ve servis yazan tuşa 2 kez çift tıklayınca geri geliyor . Problem değil ama uğraşmasak daha güzel olabilir @tolga

( İlk fotoğraf paneli açma tuşu gelmedi ekrana , ikinci fotoğrafta dediğim şeyi yapınca geldi )

Ekli dosyalar

• IMG_0507.jpeg
    IMG_0507.jpeg
    386.6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0508.jpeg
    IMG_0508.jpeg
    377.8 KB · Görüntüleme: 22
Abi sadece İOS’ta mı böyle bilmiyorum ama siteyi açınca alt taraftaki paneli açma tuşu ( araç kodlarını yazdığımız alan ) önce gözükmüyor . Aşağıda lejant ve servis yazan tuşa 2 kez çift tıklayınca geri geliyor . Problem değil ama uğraşmasak daha güzel olabilir @tolga

( İlk fotoğraf paneli açma tuşu gelmedi ekrana , ikinci fotoğrafta dediğim şeyi yapınca geldi )
Tarayıcı ile ilgili olabilir. Başka tarayıcıda deneyebilir misiniz? İlk attığınız fotoğrafta sistem sanırım butonun bulunduğu kısmı kapatıyor gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt