Günlük en çok binilen ilk 100 hattın verisi var. Belki eklerim.Birde @tolga hocam siteye şey eklenebilir mi acaba hangi hatta kaç kişi bindi günlük olarak takip ediliyor mu acaba eklenirse güzel olur diye düşünüyorum
Günlük en çok binilen ilk 100 hattın verisi var. Belki eklerim.Birde @tolga hocam siteye şey eklenebilir mi acaba hangi hatta kaç kişi bindi günlük olarak takip ediliyor mu acaba eklenirse güzel olur diye düşünüyorum
Ordaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi benceÇok güzel araçlar (kullanılan tek araç BMC procity ve nuh nebiden kalma ÖHO midibüsleri)
oradaki körüklü man eğer ekşi de okuduğum doğruysa 1 milyon kmye sahip ankaradan Melih gökçek zamanında getirildi bir de bir unvana sahipti de hatırlamıyorum solo karsanların bazıları yedek araç bazıları direk pasif kalanlar 2015 model iettt benzeri araçlarOrdaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi bence
Bin basması gayet normal çünkü İstanbul’dakiler yoğun trafikte ve uzun hatlarda çalışıyorlar.Ordaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi bence
Otokar Kentler hariçOrdaki solo karsanlar körüklü manlar İstanbul'daki araçlara bin basar evet İETT ulaşım olarak en iyisi ama araç filosu bakımından Kocaeli kesinlikle daha iyi bence
Orada da uzun hatlar var. 200, 435MR, KM15 aklıma gelenlerBin basması gayet normal çünkü İstanbul’dakiler yoğun trafikte ve uzun hatlarda çalışıyorlar.
+ 250Orada da uzun hatlar var. 200, 435MR, KM15 aklıma gelenler
Forumda akia övmek yasaklammışİETT Akiaları da hariç bence. Araçlardaki yangın sistemleriyle bile öndeler .
Valla tam olarak öyle. Böyle düşmanlık görmedimForumda akia övmek yasaklammış
Tarayıcı ile ilgili olabilir. Başka tarayıcıda deneyebilir misiniz? İlk attığınız fotoğrafta sistem sanırım butonun bulunduğu kısmı kapatıyor gibi görünüyor.Abi sadece İOS’ta mı böyle bilmiyorum ama siteyi açınca alt taraftaki paneli açma tuşu ( araç kodlarını yazdığımız alan ) önce gözükmüyor . Aşağıda lejant ve servis yazan tuşa 2 kez çift tıklayınca geri geliyor . Problem değil ama uğraşmasak daha güzel olabilir @tolga
( İlk fotoğraf paneli açma tuşu gelmedi ekrana , ikinci fotoğrafta dediğim şeyi yapınca geldi )
Bundan sonra blurlayarak yazacağım (!)Forumda akia övmek yasaklammış
Evet abi doğruymuş , pardon seni de rahatsız ettim akşam akşam .Tarayıcı ile ilgili olabilir. Başka tarayıcıda deneyebilir misiniz? İlk attığınız fotoğrafta sistem sanırım butonun bulunduğu kısmı kapatıyor gibi görünüyor.
E bunda niye blur yokBundan sonra blurlayarak akia yazacağım (!)![]()
Bu bilgilendirme cümlesiydi hahahahaE bunda niye blur yok
Hiç sorun değil. Durumu öğrenmiş oldum, butonun yerini değiştirebilirim belki. Sorun Safari'de mi oluyor?Evet abi doğruymuş , pardon seni de rahatsız ettim akşam akşam .
Sorun yok tarayıcı ile ilgili
Evet safariHiç sorun değil. Durumu öğrenmiş oldum, butonun yerini değiştirebilirim belki. Sorun Safari'de mi oluyor?
Yapacaklarımdan ulaşım aş sorumludurBundan sonra blurlayarak yazacağım (!)![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.