Gelmeleri zor çünkü garaj için sözleşme uzatması yapmışlar bugün bir şöför abiden duyum aldımBir anadolu yakasına gelemediler
Gelmeleri zor çünkü garaj için sözleşme uzatması yapmışlar bugün bir şöför abiden duyum aldımBir anadolu yakasına gelemediler
CNG tesisi yapılmadığı sürece hayatta gelmezler.Bir anadolu yakasına gelemediler
DeğilSicil sorgulama mı yoksa![]()
Keşke gelse keşke
Şoför sicilinden bahsediyorsanız hem bunun verisi yok hem de kurum içi personel verisinin paylaşılması yasal sorunları oluşturabilir.Keşke gelse keşke
Tamamdır hocam peki yeni güncelleme ne zaman gelecekŞoför sicilinden bahsediyorsanız hem bunun verisi yok hem de kurum içi personel verisinin paylaşılması yasal sorunları oluşturabilir.
Bu ay sonuna kadar tamamlamayı planlıyorum. 1 hafta daha şehir dışında olduğum için uzun sürecek biraz.Tamamdır hocam peki yeni güncelleme ne zaman gelecek
Canlı araç kamera kaydıSitede eksik bir şey de kalmamıştı. Merak ettim cidden ne geliyor acaba
Bunu yapabilir mi ?? Ulaşabilir mi yani o görüntülereCanlı araç kamera kaydı
Konyadakiler yapıyor burada neden olmasınBunu yapabilir mi ??
KVKK'dan patlar bence. Kimsenin görüntüsünü izni olmadan yayınlama hakkına sahip değiliz. O yüzden çektiğim otobüs fotoğraflarındaki insanların yüzlerini blurluyorumBunu yapabilir mi ?? Ulaşabilir mi yani o görüntülere
Evet bende öyle düşündüm . Uygulamayı yayınlayacağını söylüyor çünkü illegal bir şey yapamaz .KVKK'dan patlar bence. Kimsenin görüntüsünü izni olmadan yayınlama hakkına sahip değiliz. O yüzden çektiğim otobüs fotoğraflarındaki insanların yüzlerini blurluyorum
Sansür koymak mümkün ama çok uğraştırıcı olurKVKK'dan patlar bence. Kimsenin görüntüsünü izni olmadan yayınlama hakkına sahip değiliz. O yüzden çektiğim otobüs fotoğraflarındaki insanların yüzlerini blurluyorum
Bunun ihtimali yüksek ekleyebilirim diyordu olabilir buYa da buldum otobüslere günlük binen yolcu sayısı olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.