Mal sahiplerini düşündüğüm için artık araçlara bakmama kararı aldım. Esnafımızın yanındayımHocam şimdi hangi araca bakacaksiniz

Mal sahiplerini düşündüğüm için artık araçlara bakmama kararı aldım. Esnafımızın yanındayımHocam şimdi hangi araca bakacaksiniz
Arızalanmış mı
Evet bakmam yetmişArızalanmış mı
Denize mazotlama girmiş hocam bundan daha kötüsü olmazArızalanmış mı
Hayır o başka araç. Benim dediğim A-116 yeni makyajlı kasa Isuzu sabah espirisine konumu denizde diye atmıştım şimdi gerçekten arıza yemişDenize mazotlama girmiş hocam bundan daha kötüsü olmaz
Obaaa,bu daha kötüymüş,Hayır o başka araç. Benim dediğim A-116 yeni makyajlı kasa Isuzu sabah espirisine konumu denizde diye atmıştım şimdi gerçekten arıza yemiş
Come to Atatürk Mahallesi/Bornova ,Artık araçlara bakmama kararı verdim zaten. Her daim esnafımızın yanındayım böylesi daha iyi![]()
Büyükada'da görür müyüz (!)Stadyumda da capacity vardı gećen
585'i övecek,72yi över misin emreunel
72yi övecek585'i övecek,
Hocam şu anda Buca'da değilim ister 72'yi övsün ister 871'i ,bana sökmez72yi övecek
NerdesinHocam şu anda Buca'da değilim ister 72'yi övsün ister 871'i ,bana sökmez
İstanbulda değiliz ya hani,Bucalı 146ya binmiştir![]()
Çok fazla İstanbul Ulaşımda takılıyon olabilirsin ha bi dakka Alaybeydesinİstanbulda değiliz ya hani,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.