Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilmiyorum bazen sayının daha fazla olması daha çok yolcu taşımasından daha iyi diyorum, bazen de bu fazla alımlarda kalitesizlikten bozulup hiç sefer yapamaması aynı şeye denk geliyor diyorum karışık durum
Çok ütopik kaçar mı bilmiyorum ama bir textbox koyulsa ve o textbox'a gireceğimiz hat ismine göre anlık olarak araçlar haritada listelense. Örneğin: Textboxa 36AY girdim. O gün 36AY'ye verilen tüm araçlar haritada canlı listelense. Çok ütopik gelebilir ama anlık fikir geldi
Eline sağlık en istediğim en mükemmel özelliği getirmişsin. Cidden çok lazımdı çözüm yolunu nasıl buldun bilmiyorum ama önemli olan bulman. Çok iyi bir güncelleme ve sitenin en önemli güncellemesi bence
Eline sağlık mükemmel bir özellik getirmişsin. Cidden çok lazımdı çözüm yolunu nasıl buldun bilmiyorum ama önemli olan bulman. Çok iyi bir güncelleme ve sitenin en önemli güncellemesi bence
Rica ederim, o yazıya olan cevabımın sonunda da belirttiğim gibi yalnızca "X hattında sorgulandığı anda seferde olan araçları" listelemeyi başardım. Fakat "bugün X hatta çalışan tüm araçları" listelemek mümkün değil.
Rica ederim, o yazıya olan cevabımın sonunda da belirttiğim gibi yalnızca "X hattında sorgulandığı anda seferde olan araçları" listelemeyi başardım. Fakat "bugün X hatta çalışan tüm araçları" listelemek mümkün değil.
Evet onu fark ettim sadece aktif çalışan (saati gelen/seferde olanlar) listeleniyor fakat bu hali bile çok yeterli. En azından güncel çalışan araçları görüntüleyebiliyoruz. Tekrardan eline emeğine sağlık
Merhaba, sistemde araçların eski modellerini görüntülemek maalesef hiç bir şekilde mümkün değil. Aklımda bu saatten sonra mobil uygulama olarak geliştirmek ve güzel bir domain ile hosting almak var. İzmir için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Merhaba, sistemde eski araçları görüntülemek maalesef hiç bir şekilde mümkün değil. Aklımda bu saatten sonra mobil uygulama olarak geliştirmek ve güzel bir domain ile hosting almak var. İzmir için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Bol şans kolay gelsin, umarım İETT telif haklarından sıkıntı çıkarmaz API ile çekilen bilgilerden dolayı. Eğer ücretsiz yayınlarsanız sorun olmaz gibi ama bilemedim
Bol şans kolay gelsin, umarım İETT telif haklarından sıkıntı çıkarmaz API ile çekilen bilgilerden dolayı. Eğer ücretsiz yayınlarsanız sorun olmaz gibi ama bilemedim
Teşekkürler. arac.iett'nin API'sinden görev ve tüm otobüsleri çekiyorum. Geçmiş seferler ve anlık seferde olan araçları da İBB'nin açık veri portalında yayınladığı SOAP API'lerden çekiyorum.
arac.iett tarafında sorun çıkar mı hiç bir fikrim yok. Velev ki çıktı; Detaylı görev verisi gider. Tüm otobüslerin verisi için de ayrıca bir API daha var fakat onda da model bilgisi yok.