Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Bilmiyorum bazen sayının daha fazla olması daha çok yolcu taşımasından daha iyi diyorum, bazen de bu fazla alımlarda kalitesizlikten bozulup hiç sefer yapamaması aynı şeye denk geliyor diyorum karışık durum
Birdahakine umarım farklı markalar tercih edilir diyelim o zaman , akia alımı da değişiklik oldu bence.

• 100
Tepkiler: emreunel159
41E de çalışan bir araç şuan Yayla Mahallesi’nde ???
( Takip sisteminde sıkıntı yok aracı gördüm )
IMG_0394.png

Ben şuan sitedeyim de bu araç görevlerine falan giremiyom siteyi hızlıca basitçe anlatıcak bir kişi var mı?

Sitemizin yeni güncellemesi yayında.

V1.2 güncelleme notları
  • Aktif olarak bir veya daha fazla hatta seferde olan araçları sorgulayabilirsiniz.
  • Görev kutularının köşesindeki butonla tıkladığınız servisi kopyalayabilirsiniz.
  • Mobil arayüzde iyileştirmeler yapıldı.
1000019416.jpg
1000019418.jpg
1000019420.jpg
1000019422.jpg
1000019423.jpg

V1.2 güncelleme notları
  • Aktif olarak bir veya daha fazla hatta seferde olan araçları sorgulayabilirsiniz.
  • Görev kutularının köşesindeki butonla tıkladığınız servisi kopyalayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 72342Ekli dosyayı görüntüle 72343Ekli dosyayı görüntüle 72344Ekli dosyayı görüntüle 72345Ekli dosyayı görüntüle 72346
Çok ütopik kaçar mı bilmiyorum ama bir textbox koyulsa ve o textbox'a gireceğimiz hat ismine göre anlık olarak araçlar haritada listelense. Örneğin: Textboxa 36AY girdim. O gün 36AY'ye verilen tüm araçlar haritada canlı listelense. Çok ütopik gelebilir ama anlık fikir geldi
Eline sağlık en istediğim en mükemmel özelliği getirmişsin. Cidden çok lazımdı çözüm yolunu nasıl buldun bilmiyorum ama önemli olan bulman. Çok iyi bir güncelleme ve sitenin en önemli güncellemesi bence

Eline sağlık mükemmel bir özellik getirmişsin. Cidden çok lazımdı çözüm yolunu nasıl buldun bilmiyorum ama önemli olan bulman. Çok iyi bir güncelleme ve sitenin en önemli güncellemesi bence
Rica ederim, o yazıya olan cevabımın sonunda da belirttiğim gibi yalnızca "X hattında sorgulandığı anda seferde olan araçları" listelemeyi başardım. Fakat "bugün X hatta çalışan tüm araçları" listelemek mümkün değil.

V1.2 güncelleme notları
Ekli dosyayı görüntüle 72342Ekli dosyayı görüntüle 72343Ekli dosyayı görüntüle 72344Ekli dosyayı görüntüle 72345Ekli dosyayı görüntüle 72346
Acaba diğer güncellemeyle ne gelecek herşey geldi nerdeyse tek eksik dediğim gibi geçmiş seferlere baktığımızda eski araç modellerini görebilmek

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Rica ederim, o yazıya olan cevabımın sonunda da belirttiğim gibi yalnızca "X hattında sorgulandığı anda seferde olan araçları" listelemeyi başardım. Fakat "bugün X hatta çalışan tüm araçları" listelemek mümkün değil.
Evet onu fark ettim sadece aktif çalışan (saati gelen/seferde olanlar) listeleniyor fakat bu hali bile çok yeterli. En azından güncel çalışan araçları görüntüleyebiliyoruz. Tekrardan eline emeğine sağlık

Acaba diğer güncellemeyle ne gelecek herşey geldi nerdeyse tek eksik dediğim gibi geçmiş seferlere baktığımızda eski araç modellerini görebilmek
Merhaba, sistemde araçların eski modellerini görüntülemek maalesef hiç bir şekilde mümkün değil. Aklımda bu saatten sonra mobil uygulama olarak geliştirmek ve güzel bir domain ile hosting almak var. İzmir için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Merhaba, sistemde eski araçları görüntülemek maalesef hiç bir şekilde mümkün değil. Aklımda bu saatten sonra mobil uygulama olarak geliştirmek ve güzel bir domain ile hosting almak var. İzmir için de elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Bol şans kolay gelsin, umarım İETT telif haklarından sıkıntı çıkarmaz API ile çekilen bilgilerden dolayı. Eğer ücretsiz yayınlarsanız sorun olmaz gibi ama bilemedim

• Beğen
Tepkiler: İettci
Bol şans kolay gelsin, umarım İETT telif haklarından sıkıntı çıkarmaz API ile çekilen bilgilerden dolayı. Eğer ücretsiz yayınlarsanız sorun olmaz gibi ama bilemedim
Teşekkürler. arac.iett'nin API'sinden görev ve tüm otobüsleri çekiyorum. Geçmiş seferler ve anlık seferde olan araçları da İBB'nin açık veri portalında yayınladığı SOAP API'lerden çekiyorum.

arac.iett tarafında sorun çıkar mı hiç bir fikrim yok. Velev ki çıktı; Detaylı görev verisi gider. Tüm otobüslerin verisi için de ayrıca bir API daha var fakat onda da model bilgisi yok.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.