Tema düzenleyici

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

1000000738.jpg

Var mı sizde bu

Konu sahibi
Valla ben yazdıklarınızı pek anlamayıp Geminiye yazdım error 404 çözüldüde ondan sonra bilgi gizliliği hatası geldi en sonunda sizin attığınız linkten siteye girip yukarıdaki 3 noktadan ana sayfaya ekledim siteyi öyle oldu hem ana sayfada direkt girebiliyorum

Konu sahibi
Bununla beraber gece sürprizi ile yeni v1.5 güncellemesini de yayınlıyorum.

Eklenen özellikler:
  • Ana sayfa
  • arac.iett benzeri bir sorgu sayfası
  • İletişim formu
Ekli dosyayı görüntüle 77744
Ekli dosyayı görüntüle 77745
Hayırlı olsun hocam eline sağlık. Haritaya tıklayınca eski haline dönmesini de güzel olmuş. En iyi özellik bence araç sorgu ekranında arızalara bakmak için ikinci bir sayfaya gitmemek olmuş

1) Şu kısma Enter'a basınca da sorguyu çalıştırma özelliği eklense daha seri olmamızı sağlar. Teşekkürler

Ekran görüntüsü 2025-08-15 090050.png

2) Haritadan Ana sayfaya dönme butonu var fakat araç sorgulamanın içinden ana sayfaya dönecek buton yok hocam

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam eline sağlık. Haritaya tıklayınca eski haline dönmesini de güzel olmuş. En iyi özellik bence araç sorgu ekranında arızalara bakmak için ikinci bir sayfaya gitmemek olmuş

1) Şu kısma Enter'a basınca da sorguyu çalıştırma özelliği eklense daha seri olmamızı sağlar. Teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 77750

2) Haritadan Ana sayfaya dönme butonu var fakat araç sorgulamanın içinden ana sayfaya dönecek buton yok hocam
Önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.

Yani tabiki plaka verisi daha garanti. Keşke İETT de güzel tutsa bu verileri.
Plaka sorgulayınca da aynı araçlar çıkıyor bir farklılık yok sadece rastgele HO plaka aratirken yeni aracı çıkabiliyor o kadar yoksa uygulama her yönden iyidir

Geri
Üst Alt