Havabüs MANHavaist sanırım
Havabüs MANHavaist sanırım
Geldi ya zatenHocam ay sonu mu gelecek bu gelişme
Mobil uygulamadan vazgeçilmişti sanırım. O yüzden gelmeyebilirBindiğimiz aracın durumunu ekleme (Klima,Yoğunluk vs.) ne zaman eklenecektir?
Vazgeçilmemişti sadece android olacaktıMobil uygulamadan vazgeçilmişti sanırım. O yüzden gelmeyebilir
.Değerli kullanıcılar, sitemizi Android'de mobil uygulama olarak yayınlama fikrinden şimdilik vazgeçtim. Gelecek yeni özellikleri herkesin kullanabilmesi ve uyum sorunlarını azaltmak adına böyle bir karar aldım.
Siteyi mobil uygulama gibi kullanmak istiyorsanız siteye girdikten sonra tarayıcınızın ilgili ayarlarından "ana ekrana ekle" seçeneğini seçip uygulama gibi yükleyebilirsiniz.
O uygulama değil tarayıcının sunduğu özellik. Üç noktaya tıklayıp "Ana Ekrana Ekle" butonuna basınca sanki mobil uygulama gibi site telefona geliyorNasıl yahu bende siteyi açınca uygulamayı yükleme icin seçenek sunuyirdu, bende uygulama var![]()
Onu web üzerinden düşünüyorum.Bindiğimiz aracın durumunu ekleme (Klima,Yoğunluk vs.) ne zaman eklenecektir?
Yine ne gelecekSistem güncellemesi nedeniyle sitemizde kısa süreli kesilme yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
güvenliği geçmem icin 4 kere siteyi resetlemem gerekiyordu bir ara, insan captchası gibi bir şeyse iyi olurGüvenlik güncellemesi geliyor.
Şu anda ona gerek yok, sunucunun işletim sistemine güncelleme geldi. Şu an güncelleme yapılıyor. En kısa sürede sitemiz yayına alınacaktır. Teşekkürler. Herhangi bir sorun olduğunda direkt mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.güvenliği geçmem icin 4 kere siteyi resetlemem gerekiyordu bir ara, insan captchası gibi bir şeyse iyi olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.