Ben bu haritayı asla kullanmam toplu taşıma dediğin daha iyi harita ve gerçekçi ulaşım haritası olması lazımBen beğendim hocam da az yolcu var bomboş gidiyoz valla
Hocam kasaba şirketi deneyimliyorsun gayet güzelBen bu haritayı asla kullanmam toplu taşıma dediğin daha iyi harita ve gerçekçi ulaşım haritası olması lazım
Tabiki de bu harita linki yok tabiki deHocam kasaba şirketi deneyimliyorsun gayet güzel
Tabiki de bu harita linki yok tabiki de
Ekli dosyayı görüntüle 91878
@Mert3444 hocamın duruşunu körüklüyle bence daha başarılı şekilde yakaladım
Mert hocam nasıl başarılı mı sizce
SteamPc me nasıl indirebilirim bu oyunu
Eshot ve iett şoförlerinin kıskandığı yanlış güzergahtan doğru yere çıksa da şoförlerin kıskandığı o durma pozisyonu
Atabey ve şoför abileriŞunu şoföre gösterdim kıskandı Eshotta İettde bu kadar iyi yanaşamaz
Çift dingille o dar sokaktan nasıl geçtin.Eshot ve iett şoförlerinin kıskandığı yanlış güzergahtan doğru yere çıksa da şoförlerin kıskandığı o durma pozisyonu
Hocam maalesef oyun sadece Steam de var ve oyun ham şekilde kötü mod vs kurmanız veya dlc almanız mecburi gibi ham halinden o kadar zevk alamazsınızEpic games ten indirme şansım varmı ücreti falan ne kadar
Yanlış yola girmiştim sonra ters yola girip döndüm araç 15 metre ama döndürdüm vallaÇift dingille o dar sokaktan nasıl geçtin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.