Hohenkirchen 854 hattı için 30 Eylül 2025'te böyle bir not girmişim kendi kendime. Bayağı güldüm.
Bende bu haritaya indirecektim, ama senin dediklerinden sonra indirmemeye karar verdim. Artık körüklü Conecto ile budapeşte sokaklarında hızlı gittiğim günler aklıma gelecek.
Budapeşte haritasında ciddi optimize sorunları var. En son videodaki gibi oldu birden bire. Zaten bir bölgede fps kendi kendine 15'e falan düşüyor bir süre öyle kalıyor. Diğer haritalarda böyle bir saçmalık györemedim. Hiç mi test etmediniz yahu? Daha da girmem bu haritaya. Haritayı kesinlikle önermiyorum. Gerçeğe yakın tasarımı güzel ama optimize sorunları ve yoldaki bozuklukların abartılması insanı soğutuyor. Yazık olmuş emeğe. Belgrad çok iyi olmasa da bu konularda daha iyi en azından. Belgrad'daki en önemli sorun kalkış saatlerinin çok zorlaması. Onun dışında önerebilirim.
Hocam ben şöyle size güzel bir araç bulacam bu Conecto yerine kafayı taktımProjekt Lublin’e geçtim. Harita gördüğüm en güzel harita tasarım olarak. Çok gerçekçi görünüyor yollar OMSI 2’nin eski/yetersiz grafiklerine rağmen. Üç hat var. En kısa olan (25 dk civarı tek yön) 156 hattında başladım. Kajosoft’un körüklü Conecto’su ile gidiyorum. İnanılmaz keyifli geçti ilk seferler. Dinlenme süreleri gayet iyi, mesela bir keresinde 24 dk seferden sonra 20 dk dinlenme kaldı.
Tabii ki sorun yok değil. Çift anonslu hof dosyası kullandım da anonslar geriden geliyor. Bir de daha büyük sorun olarak, yapay zeka araçları ara sıra yolda kalıyor bozulmuş gibi. Bu durumda trafik tıkanıyor ve araçların içinden geçmek zorunda kalıyorsunuz.
Çok ama yaka olarak Avrupa yakasında zaten çoktur orda yaşayanlar ses kaydı yapabilirİstanbulda çok mu istanbulda nesli tükenmek üzere sayısı aklımda değil ama 50 nin altında olması lazım
Engelli mi taktıracaksın?Ben mesela craftera asis validatörü sürücü kontrol paneli taktırmaya düşünüyorum da onu nasıl yapacam bi de içine engelli taktıracam onu da nasıl olacak led tabela normal tabela yapacam zaten nasıl olacak ama özel olacak paylaşım yapmayacam
EvetEngelli mi taktıracaksın?![]()
İstiyorum nasıl olacakEngelli mi taktıracaksın?![]()
İnşallah yaparsın kardeşimBen mesela craftera asis validatörü sürücü kontrol paneli taktırmaya düşünüyorum da onu nasıl yapacam bi de içine engelli taktıracam onu da nasıl olacak led tabela normal tabela yapacam zaten nasıl olacak ama özel olacak paylaşım yapmayacam
Yaparım da hangi uygulama da yaparımİnşallah yaparsın kardeşim
BlenderYaparım da hangi uygulama da yaparım
Sanırım gerçek hayatta yapmayı kastediyorBlender
Hocam bu kavşak biraz y**şak gibi geldi banaOldu bitti tasarımını gerçek dönel kavşağa göre oldukça saçma bulduğum, kazalara adeta davetiye çıkaran, dönel kavşaktan bile saymadığım sözde dönel kavşak tasarımı Projekt Lublin'de karşıma çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 88357
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.