M4 uzatmasını değil torunlarım büyük torunlarım da göremeyecek bu gidişle
Torunumuzun çocuğunu görmeye giderken kullanırız.
M4lerin şehir farketmeksizin kaderi bu galiba
M4 uzatmasını değil torunlarım büyük torunlarım da göremeyecek bu gidişle
Torunumuzun çocuğunu görmeye giderken kullanırız.
Ankaradaki de Kızılay’a uzatılacak (!)M4lerin kaderi bu galiba
M4 şantiyesi kurulduğunda ben lise son sınıftaydım. Şimdi üniversite ve yüksek lisans mezunuyum evliyim 2 yaşında cocuğum var. Artık torunlarım görür.M4 uzatmasını değil torunlarım büyük torunlarım da göremeyecek bu gidişle
yhtnin maltepede durması iyice yavaşlatır yhtyi bir de biraz ötesinde bostancıda da duruyor zaten, ada ekspresinin durması daha iyi olur bölgesel tren o zaten hız derdi yok o kadarEkli dosyayı görüntüle 88143Ekli dosyayı görüntüle 88144Ekli dosyayı görüntüle 88145
Maltepe İstasyonunda bir peron daha var hatta istasyon içerisinde "şehirlerarası trene gidiş" tabelası bile var ama 2019'da hat açıldığından bu yana ne YHT ne de Ankara Ekspresi duruyor. YHT'de tren içi çalışan teknik görevliye bu durumu sormuştum bana talep yok diye durmuyor demişti birde Ada Ekspresinin tanıdığım bir makinistine sormuştum o da Ada Ekspresi duracak onun için yapıldı demişti.
Yürümeyle yarım saat gösteriyorHiç bilmediğimden soruyorum Ataköy durağı Şirinevler köprüsüne yakın mı? alakası yok mu?
geceleyin yük trenleri vs de kullanıyor demiryolunuDün ilk defa Marmaray'ın İzbanlık yaptığına şahit oldum.
Perona geldiğimde Halkalı yönüne 4dk Zeytinburnu'na 12dk vardı.
1dk içinde karşıya tren geldi.
3-4dk sonra bizim yönde tren süresi bitti (olması gerektiği gibi) ama tren yok.
1-2dk sonra YHT geçti,
yine 1-2dk sonra karşıya 2. Tren geldi, bize Halkalı'ya 2dk göstermeler falan.
Bu sefer 2dk içinde geldi ama bir sonraki Zeytinburnu trenine 3dk var yazıyordu. En azından boş yer vardı.
Ortak paylaşımlı demiryollarının genel sıkıntısı bu herhalde.
Birde bazen 19.30'da Ankara'dan kalkan ve Bostancı'da durmayan YHT'ler gece 23.00 civarında Marmaray'ın T1 Hattından da geçebiliyor. Birkaç kez görmüştüm bu durumu ve YHT makinisti olan tanıdığım birine sordum trafik durumundan demişti.geceleyin yük trenleri vs de kullanıyor demiryolunu
Bu istasyondan, metrobüs hattına aktarma yapabilersiniz.
Bende 2 ay önce günübirlik Sakarya'ya gitmiştim ve dönerken Ada Ekspresi ile döndüm. Ada Ekspresine 21.15 gibi Arifiye'den binmiştim(son Ada Ekspresi) Ada Ekspresinden ise 22.37 gibi inmiştim. İndikten sonra ise Gebze'den kalkan son Marmaray'a binmiştim 22.50'ydi yanılmıyorsam. Tren ise bayağı boştu.Dün Marmaray’ın sondan ikinci seferine binme şerefine nail oldum. Çok değişikti istasyonlar bomboştu kimse inip binmiyordu hızlıca kapıyı kapatıp hareket ediyorduk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.