marmarayda bile trafik mi var...Sirkeci’deyiz. İlk defa peronda sayın yolcularımız trenimiz trafiğe takıldı minvalinde bir anons geçildi. Anonsu yapan farklı bir kadındı
vayyyy istanbulun taşı topragı trafik!
marmarayda bile trafik mi var...Sirkeci’deyiz. İlk defa peronda sayın yolcularımız trenimiz trafiğe takıldı minvalinde bir anons geçildi. Anonsu yapan farklı bir kadındı
T5’te sinyalimiz kapalı diyordu trafik var yerine feshaneye yakın bir yerde bayağı beklemiştik diye hatırlıyorum. Sadece 1-2 krre oldu ama bu anons, diğer bekleyişlerde anons geçilmedi. Trafik yerine sinyal kapalı dese daha doğru olurdu. Avrupa Yakası’nın taşı toprağı trafik avrupa yakası ayrılmadan evvel son golünü attı biz vagondakileremarmarayda bile trafik mi var...
vayyyy istanbulun taşı topragı trafik!![]()
Geçen bu hattı kullandığımda sayın yolcularımız anonsundan sonra YHT geçmişti. İşin alışılmadık kısmı ise HAT2'den geçti.Sirkeci’deyiz. İlk defa peronda sayın yolcularımız trenimiz trafiğe takıldı minvalinde bir anons geçildi. Anonsu yapan farklı bir kadındı
Hat 2’den birden fazla ray olunca geçebiliyor yön farketmeksizin. Pendik’ten sonra (Tuzla, Güzelyalı vs.) Hat 2 den geçiyor hep diye biliyorumGeçen bu hattı kullandığımda sayın yolcularımız anonsundan sonra YHT geçmişti. İşin alışılmadık kısmı ise HAT2'den geçti.
Büyük bir ihtimalle gördüğünüz YHT 07.15 ya da 19.30 Söğütlüçeşme kalkışlı olup Bostancı'da durmayan Ankara YHT'sidir.Geçen bu hattı kullandığımda sayın yolcularımız anonsundan sonra YHT geçmişti. İşin alışılmadık kısmı ise HAT2'den geçti.
Maşallah astsubayım detaylara dikkatiniz takdire şayan. İnşallah bunu değerlendirebildiğiniz bir iştesinizdir.Büyük bir ihtimalle gördüğünüz YHT 07.15 ya da 19.30 Söğütlüçeşme kalkışlı olup Bostancı'da durmayan Ankara YHT'sidir.
5 Nisan 2024 tarihinde saat 19.35-19.40 gibi Bostancı'da YHT'den inmiştim ve Marmaray'a geçiş yaptım. Gebze yönüne Marmaray beklerken Bostancı'da duruşu olmayan YHT T2 hattından geçmişti. Herhalde benim bindiğim YHT'ye Erenköy sayding alanında yol vermemek için Söğütlüçeşme'den kalktıktan sonra makasla T2 hattına geçiş yapmıştı ama Pendik'e yaklaşırken ise mecburen Pendik duruşu olduğu için yine T3 rayına geçiş yapar.
Geçerken fotoğrafını çekmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 92669
Benim gördüğüm Velaro'idi. Ayrıca öğle saatlerinde görmüştüm.Büyük bir ihtimalle gördüğünüz YHT 07.15 ya da 19.30 Söğütlüçeşme kalkışlı olup Bostancı'da durmayan Ankara YHT'sidir.
5 Nisan 2024 tarihinde saat 19.35-19.40 gibi Bostancı'da YHT'den inmiştim ve Marmaray'a geçiş yaptım. Gebze yönüne Marmaray beklerken Bostancı'da duruşu olmayan YHT T2 hattından geçmişti. Herhalde benim bindiğim YHT'ye Erenköy sayding alanında yol vermemek için Söğütlüçeşme'den kalktıktan sonra makasla T2 hattına geçiş yapmıştı ama Pendik'e yaklaşırken ise mecburen Pendik duruşu olduğu için yine T3 rayına geçiş yapar.
Geçerken fotoğrafını çekmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 92669
marmaray’daki çoğu yerden alçak ada peronda bir liminal space havası hakim. En çok güzelyalı’da farkettim bunu. Bir de kimse kullanmıyor pik saatler haricindeEkli dosyayı görüntüle 92862
Güzelyalı İstasyonu. 21 Ekim 2024 tarihinde çekilmiştir.
Evet Güzelyalı bu konuda ıssız bir istasyon. Bunun sebebi Güzelyalı'da yaşayanlar, Güzelyalı'da birine misafirliğe giden ve Güzelyalı'da çalışanlar hariç kullanan yok. Pendik sınırlarındaki diğer istasyonlara bakarsam Tersane ve Kaynarca istasyonları da hemen hemen böyle(Kaynarca bir tık daha yoğun). Pendik sınırlarındaki istasyonlardan en yoğunu Pendik. O da YHT'den inip Marmaray'a geçenler, Pendik'in yukarı mahallelerinden otobüs ve minibüs ile gelip Marmaray'a aktarma yapanlar, Pendik'e gezmeye gelenler, Pendik Çarşıda çalışanlardan dolayı.Bir de kimse kullanmıyor pik saatler haricinde
Pendik marmaray sadece Pendik’in yukarı mahalleleri tarafından kullanılmıyor aktarma için. Tuzla’nın yukarılarından, Sultanbeyli’den de geliyorlar. Sanırım Esenyalı gibi yerlerden de geliyorlar Ama Ankara Caddesi ve yakınlarından da büyük talep var haklısınızEvet Güzelyalı bu konuda ıssız bir istasyon. Bunun sebebi Güzelyalı'da yaşayanlar, Güzelyalı'da birine misafirliğe giden ve Güzelyalı'da çalışanlar hariç kullanan yok. Pendik sınırlarındaki diğer istasyonlara bakarsam Tersane ve Kaynarca istasyonları da hemen hemen böyle(Kaynarca bir tık daha yoğun). Pendik sınırlarındaki istasyonlardan en yoğunu Pendik. O da YHT'den inip Marmaray'a geçenler, Pendik'in yukarı mahallelerinden otobüs ve minibüs ile gelip Marmaray'a aktarma yapanlar, Pendik'e gezmeye gelenler, Pendik Çarşıda çalışanlardan dolayı.
İzmirde İzbanda da Gaziemir-Cumaovası arası ek 3.hat var bazen kullanılıyor bazen kullanılmıyor. Ama Marmarayda son zamanlarda bu hat trafiği konusunda şikayetler var. YHT kullanan arkadaşlarım Söğütlüçeşme-Pendik arası çok dur kalk yaptıklarını söylüyor. Pik saatlerde Marmaray trafiği yoğunlaşınca sanırım böyle önlem alınıyor. Bence çoğunlukla YHTler pendikten başlamalı. Söğütlüçeşme önemli aktarma merkezi ama yolcu pendikte aynı peronda inip Marmaraya geçer. Tcdd nin bu durumu İzmirde de var. Pendik gibi trenlerin Basmane yerine Gaziemir yada Cumovası,kuzeyde ise Menemende bırakılması lazım. Ama tepki olur diye mi yapmıyorlar bilmiyorum. Çünkü YHT yüzünden belli güzergahta Marmaray, bölgesel trenler yüzünden de İzban trafiği aksıyor.Aslında Marmaray yıkılıp yeniden inşaat safhasında düşünülen fikir şuydu: Marmaray ve şehirler arası trenler hat 1 ve hat 2 kullanacak. Hat 3, her 2 yönde de YHT'nin Marmaray'ı "sollama" hattı olacaktı. Bazen de yedek hat olacaktı. Sanırım sonra bu fikirden vazgeçildi ve hat 3 sadece YHT kullanımına verildi. Yer yer yukarıdaki gibi hat 2 de kullanılıyor.
Aslında en güzeli 4 hat olması ve şehirler arası trenler ile Marmaray'ın ayrılmasıydı ama artık çok geç.
Marmaray’daki plan aslında Haydarpaşa ile birlikte günün her saati yük ve konvansiyonel tren işletmesine uygun bir altyapı sağlamaktı. Fakat her ne olduysa Haydarpaşa projesi yılan hikayesine döndü, Marmaray ise darboğaz oldu.Aslında Marmaray yıkılıp yeniden inşaat safhasında düşünülen fikir şuydu: Marmaray ve şehirler arası trenler hat 1 ve hat 2 kullanacak. Hat 3, her 2 yönde de YHT'nin Marmaray'ı "sollama" hattı olacaktı. Bazen de yedek hat olacaktı. Sanırım sonra bu fikirden vazgeçildi ve hat 3 sadece YHT kullanımına verildi. Yer yer yukarıdaki gibi hat 2 de kullanılıyor.
Aslında en güzeli 4 hat olması ve şehirler arası trenler ile Marmaray'ın ayrılmasıydı ama artık çok geç.
Son 2 yılda defalarca kez YHT kullandım maalesef durum öyle. Hatta bir keresinde Söğütlüçeşme'den bindiğim YHT neredeyse Gebze'ye kadarki tüm sayding noktalarında durup karşıdan gelen YHT'lere yol vermişti ondan dolayı Arifiye'ye 20 dakikalık gecikmeyle ulaşmıştım.YHT kullanan arkadaşlarım Söğütlüçeşme-Pendik arası çok dur kalk yaptıklarını söylüyor.
Bu ıssız istasyonlardan şehirlarası otobüs kalkacak bir cep yapılarak faydalınabilir.Evet Güzelyalı bu konuda ıssız bir istasyon. Bunun sebebi Güzelyalı'da yaşayanlar, Güzelyalı'da birine misafirliğe giden ve Güzelyalı'da çalışanlar hariç kullanan yok. Pendik sınırlarındaki diğer istasyonlara bakarsam Tersane ve Kaynarca istasyonları da hemen hemen böyle(Kaynarca bir tık daha yoğun). Pendik sınırlarındaki istasyonlardan en yoğunu Pendik. O da YHT'den inip Marmaray'a geçenler, Pendik'in yukarı mahallelerinden otobüs ve minibüs ile gelip Marmaray'a aktarma yapanlar, Pendik'e gezmeye gelenler, Pendik Çarşıda çalışanlardan dolayı.
güzelyalıda kim binecek şehirlerarası otobüse.Bu ıssız istasyonlardan şehirlarası otobüs kalkacak bir cep yapılarak faydalınabilir.
Trafiğe takılmak istemeyenler biner. Marmaray bağlantısı bu işler için kullanılmalı. Yer yoksa ben başka bir istasyon ile karıştırdım herhalde. Orayı bulunca yazarım burdan.güzelyalıda kim binecek şehirlerarası otobüse.
bir de bunun için yer yok hiçbirinde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.